Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΒόμβα Πογέτ: "Απλήρωτος ο συνεργάτης μου για μήνες!"

Βόμβα Πογέτ: “Απλήρωτος ο συνεργάτης μου για μήνες!”

Βόμβα από τον Γκουστάβο Πογιέτ (!), καθώς αποκάλυψε πως άμεσος συνεργάτης του παραμένει απλήρωτος από την ΕΠΟ πολλούς μήνες και κατά συνέπεια δεν θα βρίσκεται στο πλευρό του στους επόμενους αγώνες της Εθνικής με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία.

Ο πρώτος είναι φιλικός και θα γίνει την Παρασκευή στη Ριζούπολη και ο δεύτερος στις 21 του μήνα για την προκριματική φάση του Euro 2024.

Ο κόουτς της “γαλανόλευκης” υποστήριξε πως ο Μαουρίσιο Ταρίκο είναι απλήρωτος για πολλούς μήνες και δεν θα βρίσκεται στο πλευρό του σε αυτά τα δύο παιχνίδια.

“Δεν έχει πληρωθεί από την Ομοσπονδία εδώ και οκτώ μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Έχει να κάνει με τον σεβασμό. Δυστυχώς δεν θα υπολογίζουμε τον Ταρίκο αυτη την εβδομαδα”, ανέφερε, χωρίς να κρύβει την ενόχλησή του.

Ο Ταρίκο, 50 ετών, είναι από τους άμεσους συνεργάτες του Πογιέτ και βρίσκονταν μαζί του και στην ΑΕΚ.

H πλευρά της ΕΠΟ κάνει λόγο για ένα διαδικαστικό ζήτημα, καθώς ο αργεντινός δεν διαθέτει ελληνικο ΑΦΜ. Μάλιστα σχολιάστηκε πως μόλις πριν από δύο ημέρες καταβλήθηκαν χρήματα σε όλα τα μέλη του τιμ και μόλις λυθεί το σχετικό πρόβλημα με τον Ταρίκο θα πληρωθεί και εκείνος.

Η αποκάλυψη πάντως του ομοσπονδιακού προπονητή είναι σημαντική καθώς δεν διστάζει να προχωρήσει στη δημοσιοποίησή της, που σημαίνει ότι δεν πιστεύει ότι θα λυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ