Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΚορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου

Με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η παρέλαση στρατιωτικών και πολιτικών τμημάτων θα ξεκινήσει στις 11.00 στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου και την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας. Την παρέλαση θα παρακολουθήσει και ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου Βασίλης Πάλμας.

Νωρίτερα, στις 10.30, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώον του Γ’ Σώματος Στρατού, ενώ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Περιστέρι.

Μικροί και μεγάλοι αναμένουν τις αεροπορικές επιδείξεις και τα μαχητικά, ενώ ο Σμηναγός Γιώργος Σωτηρίου θα πετάξει το F16 της Ομάδας Επιδείξεων «Ζευς».

Με κάθε επισημότητα τιμάται σήμερα η Εθνική Επέτειος του «ΟΧΙ» σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Στην Αθήνα η παρέλαση ξεκινά 11:00 το πρωί. Επίσης, θα τελεστεί δοξολογία στη Μητρόπολη της Αθήνας και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ