Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΧ. Δούκας: Συνεργάτες του Ν. Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με ρητορική της Δεξιάς...

Χ. Δούκας: Συνεργάτες του Ν. Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με ρητορική της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς

Για επιθέσεις με ρητορική της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς από συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη κατήγγειλε με δήλωσή του ο Χάρης Δούκας. «Το ποτήρι ξεχείλισε. Εδώ και πάρα πολύ καιρό στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς», ανέφερε συγκεκριμένα σημειώνοντας: «Καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το debate, γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις».

Ο υποψήφιος για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ότι «η επίθεση τους έκτοτε μετατράπηκε σε μία ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα». «Έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Επισημαίνει ότι «το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα, γιατί υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ», και ζητάει από τον Νίκο Ανδρουλάκη να πάρει θέση, «αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος».

«Όσο με αφορά, εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου μαζί με τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για την προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς να καταφεύγω σε παρόμοιες τακτικές, όπως έπραξα μέχρι σήμερα», κατέληξε ο κ. Δούκας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ