Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧρυσή Μπάλα: Στον Μέσι για 8η φορά!

Χρυσή Μπάλα: Στον Μέσι για 8η φορά!

Λίγες ώρες πριν γίνει η τελετή για την απονομή της Χρυσής Μπάλας, διέρρευσε ο νικητής και η τελική κατάταξη. Μαντέψτε! Λίο Μέσι! Ο νικητής με την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα παραλάβει το σπουδαίο τίτλο του ποδοσφαίρου για 8η φορά στην καριέρα του.

Στην 67η τελετή του θεσμού δεύτερος είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, που κατέκτησε το τρεμπλ με τη Μάντσεστερ Σίτι και τρίτος στην κατάταξη είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ, με τους Βινίσιους και Ντε Μπρόινε να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Το βραβείο απονέμεται στο “Théâtre du Châtelet” του Παρισιού, σε μια εκδήλωση που διοργανώνει, ετησίως, το εβδομαδιαίο αθλητικό περιοδικό France Football.

Ο Μέσι θα είναι ο 47ος διαφορετικός νικητής, με την πρώτη εικοσάδα, σύμφωνα με τις τελευταίες ππληροφορίες και την ιστοσελίδα Goal, θα είναι η εξής:

1. Messi, 2. Haaland, 3. Mbappé, 4. Vinicius Jr., 5 De Bruyne, 6 Rodri, 7 Gündogan, 8 Osimhen, 9 Julian Alvarez, 10 Lewandowski, 11 Bellingham, 12 Bernardo Silva, 13 Benzema, 14 Kvaratskhelia, 15 Lautaro, 16 Saka, 17 Emi Martinez, 18 Ødegaard, 19 Salah, 20 Musiala.

“Δεν θα ήταν λογικό να μην δώσουμε τη Χρυσή Μπάλα στον καλύτερο παίκτη στην ιστορία, τη χρονιά μάλιστα που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν το Μουντιάλ το είχε κατακτήσει η Γαλλία, 100% χωρίς αμφιβολία ο Κιλιάν Εμπαπέ θα έπρεπε να πάρει τη Χρυσή Μπάλα”, είπε στο Telefoot ο Εντέν Αζάρ που αποσύρθηκε εφέτος από το ποδόσφαιρο.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ