Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΧρυσή Μπάλα: Ο Μπενζεμά στην κορυφή του κόσμου για πρώτη φορά στην...

Χρυσή Μπάλα: Ο Μπενζεμά στην κορυφή του κόσμου για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Ήταν το φαβορί και επιβεβαιώθηκε! Ο Καρίμ Μπενζεμά μετά από μία εκπληκτική χρονιά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο νικητής της Χρυσής Μπάλας! Στην ιστορική βράβευση που γίνεται κάθε χρόνο από το περιοδικό France Football, ο Γάλλος δεν άφησε κανένα περιθώριο με τα περσινά του κατορθώματα, δεν επέτρεψε καμία αμφισβήτηση για την κυριαρχία του.

Ο επιθετικός της Ρεάλ παρέλαβε το βραβείο για πρώτη φορά στα χέρια του από τον πρώην προπονητή του, Ζινεντίν Ζιντάν, και γεύτηκε την πιο σημαντική ατομική διάκριση της λαμπρής καριέρας του.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο του καλύτερου επιθετικού, το οποίο από τον περασμένο Σεπτέμβρη φέρει το όνομα του τεράστιου γερμανού σκόρερ Γκερντ Μίλερ.

Ο Τιμπό Κουρτουά εξαργύρωσε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ρεάλ σε πρωτάθλημα και Champions League και παρέλαβε το Yachine Trophy

Ο Γκάβι είναι ο νικητής του βραβείου “Κοπά»”, του βραβείου που απονέμεται κάθε χρόνο στον καλύτερο ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών.

Η ισπανίδα χαφ της Μπαρσελόνα Αλέξια Πουτέγιας κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά την Χρυσή Μπάλα Γυναικών, κερδίζοντας την Μπεθ Μιντ και την Σαμ Κερ που την ακολούθησαν.

Τέλος, ο Σαντιό Μανέ έγινε ο πρώτος που κατακτά το βραβείο Σόκρατες για την κοινωνική και φιλανθρωπική του προσφορά.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ