Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧάαλαντ: 100 ματς και 91 γκολ για τη Μάντσεστερ Σίτι!

Χάαλαντ: 100 ματς και 91 γκολ για τη Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ασταμάτητος και δεν σκοπεύει να σταματήσει να το επιβεβαιώνει ούτε εφέτος! Βρήκε δίχτυα στην πρεμιέρα της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι στο εκτός έδρας 2-0 επί της Τσέλσι, στο ξεκίνημα της εφετινής πορείας της για τη διατήρηση των σκήπτρων της στην Premier League.

Ο Χάαλαντ στο 100ο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις, έφτασε τα 91 γκολ με τους “πολίτες”. Από το καλοκαίρι του 2022, ο νορβηγός δεν έχει σταματήσει να σημαδεύει με επιτυχία τα αντίπαλα δίχτυα, πετυχαίνοντας σχεδόν ένα γκολ ανά παιχνίδι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα προφανώς νιώθει τυχερός που τον έχει στην ομάδα του και δεν δίστασε να δηλώσει: “Είχα την αίσθηση ότι αισθάνεται καλύτερα από την περσινή σεζόν σε αυτή τη φάση. Πάντα ένιωθε κουρασμένος, αλλά με το γεγονός ότι δεν υπάρχει το Euro, είναι ξεκούραστος και νιώθει καλά. Το γκολ ήταν υπέροχο. Η συμβολή του ήταν αμυντική και στη μεσαία γραμμή επίσης. Πρόκειται για αριθμούς όπως του Μέσι και του Ρονάλντο, που έλεγχαν τα πάντα την τελευταία δεκαετία. Οι αριθμοί του είναι αυτού του επιπέδου. Το να το κάνει αυτό σε αυτή τη χώρα είναι απίστευτο“.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ