Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΥδρόγειος Ασφαλιστική: Τέσσερα ελληνικά έργα συμμετέχουν στον διεθνή διαγωνισμό "Together for a...

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Τέσσερα ελληνικά έργα συμμετέχουν στον διεθνή διαγωνισμό “Together for a Better World”

Η ανάδειξη 10 κοινωνικών πρωτοβουλιών και έργων που θα λάβουν χορηγία ύψους 10.000 ευρώ, μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιδρύματος Reale, είναι ο σκοπός του διεθνούς διαγωνισμού “Together 4 a Better World”.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, μέλος του ομίλου Reale, αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ότι στηρίζει έμπρακτα τον διεθνή διαγωνισμό στον οποίο συμμετέχει και η χώρα μας με 4 έργα ενώ συνολικά σε αυτόν συμμετέχουν 74 έργα από τις τέσσερις χώρες που δραστηριοποιείται ο όμιλος. Δηλαδή από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Χιλή.

Στον πλαίσιο του διαγωνισμού, θα δοθούν 10.000 ευρώ σε δέκα φορείς για την υλοποίηση σημαντικών κοινωνικών έργων και μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, έχουν όλοι τη δυνατότητα να ψηφίσουν τα συμμετέχοντα έργα, στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Reale.

Ο διαγωνισμός “Together 4 a Better World” εστιάζει σε τρεις βασικούς πυλώνες που ευθυγραμμίζονται με την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, για πρώτη φορά, εργαζόμενοι και συνεργάτες του Ομίλου Reale σε όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να προτείνουν οργανισμούς που κάνουν τη διαφορά, ενώ τώρα το κοινό θα αποφασίσει ποια δέκα έργα θα λάβουν 10.000 ευρώ.

Από την Ελλάδα, συμμετέχουν οι εξής φορείς, οι οποίοι προτάθηκαν από εργαζομένους και συνεργάτες της Υδρογείου Ασφαλιστικής:

• Η Emfasis Non-Profit με το έργο «Mobile Life  – Δίνοντας ξανά ζωή στο Ριζοβούνι Καρδίτσας μετά τις πλημμύρες – Ανακαίνιση σχολείου και δημιουργία πολιτιστικού κέντρου».

• Το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών-Διοτίμα με το έργο «Ενίσχυση και επέκταση των ολοκληρωμένων υπηρεσιών υποστήριξης και ενδυνάμωσης γυναικών – θυμάτων έμφυλης βίας».

• Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με το έργο «Γραμμή Βοήθειας – Hotline για τον Καρκίνο».

• Το K.E.A. / A.M.E.A με το έργο Σχολικό Λεωφορείο – Εξοπλισμός Εργαστηρίων Κέντρου ΑμεΑ στο Χαϊδάρι.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι απλή. Στην ιστοσελίδα https://realefoundation.org/en/ επιλέγει ο καθένας τα έργα που θεωρεί σημαντικά και τα βαθμολογεί με 1 έως 5 αστέρια. Επιπλέον, κάθε κοινοποίηση είναι μια ψήφος που μετράει διπλά.

Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ