Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΤώρα τους πείραξε η Ζωή;

Τώρα τους πείραξε η Ζωή;

Και ξαφνικά όλοι ανακάλυψαν την Ζωή Κωνσταντοπούλου, και τα…λάθη και τα…πάθη της. Οσο ήταν σε ποσοστά κάτω του 3% και δεν απειλούσε κανέναν όλα ήταν καλά και όλα ωραία. Η…γραφική, η έτσι ή αλλιώς και μια σειρά απαξιωτικά σχόλια. Ξαφνικά η Κωνσταντοπούλου έγινε πάλι ανοματάιος και εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις να μπαίνει άνετη και ωραία με την Πλεύση Ελευθερίας στη Βουλή. Και από εκεί που κανείς δεν ασχολείτω μαζί της άρχισε ο πόλεμος. Η Ζωή αυτό, η Ζωή το άλλο και ο πόλεμος καλά κρατεί δεκατρείς ημέρες πριν τις εκλογές. Το κόμμα της έχει πάρει τόση προβολή που δεν είχε όλα τα χρόνια σωρευτικά.

Μέχρι και υποψηφίους της, κομμένους πλέον, είδα στην τηλεόραση που δεν τους είχα δει πουθενά μέχρι τώρα.

Μπορεί να διαφωνώ και πράγματι διαφωνώ με τα όσα πράττει. Αλλά είναι δικαίωμα που έχει τόσο η Ζωή όσο και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης και ο Κουτσούμπας και οι άλλοι αρχηγοί. Αν δεν μας αρέσει ας αλλάξουμε το νόμο που ισχύει και όχι να πυροβολούμε αυτόν που τον αξιοποιεί. Κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά είχε κάνει και ο Σαμαράς, όταν επέστρεψε στη ΝΔ η Ντόρα και οι συνεργάτες της από την Δημοκρατική Συμμαχία. Τότε δεν είδαμε να ξεσηκώνεται τόση αντάρα.

Το γράφω και πάλι. Αν ήμουν Ζωή από την πρώτη στιγμή θα είχα κάνει αυτό που έκανε τώρα και πράγματι προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά δεν μπορώ να την πυροβολώ από το πρωί μέχρι το βράδυ γιατί παίρνει ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ ή από τον Βαρουφάκη ή δεν ξέρω από που αλλού και δεν πρέπει να μπει στη Βουλή.

Διότι αυτό έχει ενοχλήσει κάποιους και όχι αν η Κωνσταντοπούλου αλλάζει κάποιους υποψηφίους που για τους προσωπικούς τους λόγους είναι στα κάγκελα και τους καταλαβαίνω.

Δυστυχώς και η ίδια η Κωνσταντοπούλου ξέχασε με ποιους είχε να κάνει. Αν και πανέξυπνη δεν κατάλαβε την παγίδα που της έστηνε το σύστημα. Την φούσκωσε όσο του ήταν χρήσιμη και τώρα αποφάσισε με τον ίδιο τρόπο που την ανέβασε να την …εξαφανίσει. Αφορμή τους έδωσε η αιτία είναι άλλη.

Τώρα θα φανεί εάν η Ζωή αντέχει να μπει στη ζωή μας, την πολιτική εννοώ, ή όχι. Αν ήταν απλώς ένας κομήτης που πέρασε και δεν ακούμπησε. Από εδώ και πέρα θα κριθεί η ίδια και όχι ο περίγυρός της. Απλώς δεν έπρεπε να την πάθει σαν…πρωτάρα. Καθώς είναι χρόνια στο πολιτικό κουρμπέτι…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ