Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΤΧΣ- Mείωσε το εύρος τιμών στο placement της Εθνικής Τράπεζας από €7,40...

ΤΧΣ- Mείωσε το εύρος τιμών στο placement της Εθνικής Τράπεζας από €7,40 έως €7,65

Ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις στη διάθεση του 10% του ποσοστού της Εθνικής Τράπεζας που είναι σε εξέλιξη εξέδωσε σήμερα το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).

Ειδικότερα το ΤΧΣ σε ανακοίνωση του αναφέρει:

«Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17, παρ. 2 του Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1129, το ΤΧΣ ανακοινώνει σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιό του, στη συνεδρίασή του στις 1 Οκτωβρίου 2024, ενέκρινε στενότερο εύρος τιμών εντός του εύρους τιμών για τη διεθνή προσφορά, ήτοι από 7,40 ευρώ σε 7,65 ευρώ ανά Προσφερόμενη Μετοχή («Στενότερο Εύρος Τιμών»). Οι διαχειριστές της διεθνούς προσφοράς έχουν λάβει εντολές ζήτησης που υπερβαίνουν κατά πολλαπλάσια τις Προσφερόμενες Μετοχές σε αυτό το Στενότερο Εύρος Τιμών.

Οι διαχειριστές της διεθνούς προσφοράς θα ενημερώσουν τους επενδυτές που συμμετέχουν στη διεθνή προσφορά ότι αιτήσεις κάτω από το κατώτερο όριο του στενότερου εύρους τιμών δεν θα ληφθούν υπόψη για την κατανομή των προσφερόμενων μετοχ
Οι διαχειριστές της διεθνούς προσφοράς θα ενημερώσουν τους επενδυτές που συμμετέχουν στη διεθνή προσφορά ότι αιτήσεις κάτω από το κατώτερο όριο του στενότερου εύρους τιμών δεν θα ληφθούν υπόψη για την κατανομή των προσφερόμενων μετοχών.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ