Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤσέλσι: Ο Πότερ ανέλαβε την ευθύνη για τα αρνητικά αποτελέσματα

Τσέλσι: Ο Πότερ ανέλαβε την ευθύνη για τα αρνητικά αποτελέσματα

Η Τσέλσι θέλησε να σπάσει κάθε ρεκόρ στην περίοδο των μεταγραφών τον Ιανουάριο, με τη νέα ιδιοκτησία να ξοδεύει 330 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά ποδοσφαιριστών. Αυτή η συνθήκη από μόνη της δεν συνεπάγεται νίκες και διακρίσεις, καθώς απαιτείται χρόνος ώστε να σχηματισθεί ομάδα.

Το είδαμε στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, στη συνέχεια με την ήττα στο πρώτο νοκ άουτ αγώνα του Champions League από τη Ντόρτμουντ στη Γερμανία. Και ξανά στην Premier League, με την ήττα, 2-0, σήμερα (26/02) από την Τότεναμ.

Αυτό το αποτέλεσμα, που κράτησε την ομάδα της Τσέλσι στους 31 βαθμούς και στη 10η θέση της κατάταξης, μπορεί να ανοίξει την κουβέντα για την αμφισβήτηση του προπονητή της Γκρέϊαμ Πότερ.

Ο τεχνικός των «μπλε» πάντως ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του, ενώ μίλησε και για τους Αρτέτα και Κλοπ, οι οποίοι επίσης έχουν αμφισβητηθεί έντονα.

“Ξέρω τις ευθύνες. Δεν πάμε αρκετά καλά για τα δεδομένα του συλλόγου και έτσι αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για αυτά τα αποτελέσματα. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα και πονάνε. Είναι δική μου ευθύνη“, είπε ο μάνατζερ της Τσέλσι και συνέχισε για τις φήμες αποχώρησής του:

“Αυτή η ερώτηση θα συνεχίσει να μου γίνεται και είναι κάτι που αποδέχομαι μετά τα αρνητικά μας αποτελέσματα. Είναι μέρος της δουλειάς. Στην Άρσεναλ, όλοι μιλούσαν για απόλυση του Αρτέτα δύο χρόνια μετά την πρόσληψή του. Τώρα τα πράγματα άλλαξαν, αλλά έτσι γίνεται συνήθως. Όπως και στην περίπτωση του Κλοπ, με τη Λίβερπουλ να μην παίρνει αποτελέσματα και ξαφνικά όλοι θέλουν να αποχωρήσει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Προφανώς, εγώ δεν έχω καταφέρει αρκετά στην Τσέλσι. Ωστόσο, η δουλειά μου δεν είναι να ανησυχώ για τις φήμες, αλλά πρέπει να συγκεντρωθώ στο πώς θα βοηθήσω την ομάδα“.

Οι Άγγλοι γράφουν πως η απόφαση για το μέλλον του θα ληφθεί άμεσα, αλλά τα τελευταία δημοσιεύματα επισημαίνουν πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί απόψε.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ