Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΤο EXPLORAI για πρώτη φορά στον Πειραιά ενόψει της έναρξης δρομολογίων στην Ανατολική...

Το EXPLORAI για πρώτη φορά στον Πειραιά ενόψει της έναρξης δρομολογίων στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Πειραιάς καλωσόρισε σήμερα το EXPLORA I στην παρθενική επίσκεψή του στο λιμάνι της ελληνικής πρωτεύουσας, που σηματοδοτεί το ντεμπούτο του πλοίου στην Ανατολική Μεσόγειο. Το EXPLORA I είναι το πρώτο από έναν στόλο έξι κρουαζιερόπλοιων της εταιρείας κρουαζιέρας πολυτελείας που ανήκει στον Όμιλο MSC.

Η παρθενική άφιξη του EXPLORA I σηματοδοτήθηκε από την παραδοσιακή τελετή ανταλλαγής πλακετών, όπως συνηθίζεται για τον εορτασμό της πρώτης επίσκεψης ενός πλοίου σε έναν προορισμό. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο πλοίαρχος του κρουαζιερόπλοιου, Pietro Sinisi καθώς και ο Διευθυντής Μάρκετινγκ του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, Αθανάσιος Καρλής.

Αμέσως μετά την τελετή, το EXPLORA I απέπλευσε από τον Πειραιά με προορισμό τον Βόλο, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και την Κωνσταντινούπολη, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στον Πειραιά στις 5 Ιουλίου. Το πλοίο θα επισκεφτεί συνολικά 21 ελληνικά λιμάνια φέτος, με πολλά από τα δρομολόγια να προσφέρουν άνετη επιβίβαση και αποβίβαση στο λιμάνι του Πειραιά. Μεταξύ των κορυφαίων προορισμών για τους επισκέπτες που θα ταξιδέψουν με το EXPLORA I στην Ελλάδα περιλαμβάνονται τα Κατάπολα (Αμοργός), η Πάρος, η Πάτμος και η Κέρκυρα.

Μοναδικές κρουαζιέρες με την Explora Journeys
Θέτοντας ένα νέο πρότυπο στα πολυτελή ταξίδια κρουαζιέρας, η Explora Journeys προσφέρει στους απαιτητικούς ταξιδιώτες τον τέλειο συνδυασμό νέων εμπειριών και φινέτσας, συνδυάζοντας διάσημους προορισμούς με εναλλακτικά λιμάνια και προσκαλώντας τους ταξιδιώτες να βυθιστούν στη γοητεία της εξερεύνησης.

Με διανυκτερεύσεις και μεγαλύτερης διάρκειας παραμονή σε προορισμούς, οι επιβάτες της Explora Journeys μπορούν να εμβαθύνουν στον πολιτισμό και τις εμπειρίες που έχει να προσφέρει ο κάθε τόπος, δημιουργώντας αναμνήσεις που διαρκούν μια ζωή. Τα ταξίδια ξεκινούν από 7 νύχτες και μπορούν να επεκταθούν σε 14 ή 21 νύχτες, ενώ όλες οι αναχωρήσεις γίνονται από εύκολα προσβάσιμα λιμάνια.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ