Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΤι λέει η μητέρα για τους θανάτους των τριών παιδιών

Τι λέει η μητέρα για τους θανάτους των τριών παιδιών

Για τα προβλήματα υγείας που παρουσίασαν τα παιδιά τους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία, τις εξετάσεις τους και τελικά τον θάνατό τους, μίλησαν οι γονείς της οικογένειας Δασκαλάκη από την  Πάτρα που έχασαν τα τρία τους κοριτσάκια στη διάρκεια τριών ετών.

Οι γονείς μιλώντας στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»απάντησαν ανοιχτά στις φήμες που θέλουν τη μητέρα να εμπλέκεται σε αυτούς.
«Η Μαλένα δε μας έδειχνε σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά. Ξύπνησε, με κοίταξε και πριν γυρίσουν οι γιατροί, κατέληξε… 

Την Ίριδα τη βρήκε νεκρή η αδερφή μου. Προσπαθούσα να κάνω ανάνηψη στην κουζίνα μέσα στον πανικό μου… 

Η Τζωρτζίνα είχε δει και τις δύο αδερφές της να πεθαίνουν. Ήταν ένα πανέξυπνο παιδί που καταλάβαινε τα πάντα», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα των κοριτσιών, περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό τις στιγμές που τα παιδιά της άφηναν την τελευταία τους πνοή.

Η Τζωρτζίνα που γεννήθηκε το 2013 είδε και τις δύο αδερφές της να πεθαίνουν.

«Ενώ κοιμόμουν μαζί με την Τζωρτζίνα, πετάχτηκε και έκανε σπασμούς. Ήταν μελανιασμένη στα χείλη της. Από το φόβο μας και μόνο την πήγαμε στο νοσοκομείο» λέει η 33χρονη για τον τρίτο θάνατο.

«Ήταν πεσμένη ψυχολογικά σαν κάτι να ένιωθαν», ανέφεραν και οι δυο γονείς. 

«Την πήγαμε στο Καραμανδάνειο. Μας είπαν πως όλο αυτό ήταν ψυχολογικό και μας είπαν πως θα μας δώσουν εξιτήριο. Της έκαναν άλλες εξετάσεις και μας είπαν ότι έχει γαστρεντερίτιδα. Το παιδί ξύπνησε και πάλι στον ύπνο του και πνιγόταν. Μας έλεγε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και ζητούσε τους γιατρούς. Έβλεπαν εκείνοι τους παλμούς ανεβασμένους και το οξυγόνο ανεβασμένο. Ανέβασε και πυρετό. Επειδή κάποιοι τονίζουν ότι πάντα ήταν η μαμά, θέλω να τονίσω πως κάθε μαμά θα έκανε το ίδιο. Κάθε μαμά θα ήταν δίπλα στο παιδί της. Οπότε όλο αυτό είναι ανόητο» τονίζει χαρακτηριστικά.

Η μητέρα της μίλησε και για τις τελευταίες στιγμές τις μικρής Τζωρτζίνας: «μου έλεγε το παιδί, μαμά κοιμάσαι;Δεν ήθελε να κοιμηθώ. Έβλεπα στο οξυγόνο ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και θέλησα να φωνάξω τους γιατρούς. Ξαφνικά ξυπνάει σηκώνεται και πέφτει πίσω. Εγώ ήμουν πανικόβλητη και φωνάζω τους γιατρούς. Έτρεξαν και μετά από προσπάθεια 55 λεπτών την επανέφεραν.»

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ