Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΤι απαντά ο Δήμαρχος Ζωγράφου για το φέρετρο με νεκρό που έσερναν...

Τι απαντά ο Δήμαρχος Ζωγράφου για το φέρετρο με νεκρό που έσερναν στο χιόνι

Και σήμερα οι δρόμοι από πολλές γειτονιές της Αθήνας δεν έχουν καθαριστεί, με αποτέλεσμα το χιόνι να έχει γίνει πάγος και ακόμη και οι πιο μικρές και απλές μετακινήσεις να είναι εξαιρετικά επικίνδυνες.

Ωστόσο, χθες το βίντεο που ανέβασε πολίτης στα social media με τρεις άνδρες να προσπαθούν να μεταφέρουν ένα φέρετρο πάνω σε ένα χαλί σοκάρει. Στην προσπάθειά τους γλιστρούν, πέφτουν. Τελικά καταφέρνουν να μεταφέρουν το φέρετρο σε κεντρικό δρόμο όπου περιμένει η νεκροφόρα…

«Δεν είχαμε καμία ενημέρωση εάν κάποιος εργολάβος κηδειών δεν είχε αλυσίδες, να τον βοηθούσαμε εμείς. Όπως μεταφέρουμε ασθενείς, θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε ακόμα και αυτό και το νεκρό». Αυτό δήλωσε στο MEGA, ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ζωγράφου θα χρειαστούν πολλές ημέρες ακόμα για να καθαριστούν όλα τα στενά της περιοχής. «Είναι πάρα πολύ δύσκολο με τρία μηχανήματα που έχει ο Δήμος Ζωγράφου να ανοίξει όλα τα στενά του Δήμου. Αν επικρατήσει το ίδιο ψύχος πάρα πολλές μέρες, δε το συζητάμε», πρόσθεσε ο κ. Θώδας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ