Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΤην σύσταση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ανθέων συζήτησαν ο Λ. Αυγενάκης και ο Αγροτικός...

Την σύσταση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ανθέων συζήτησαν ο Λ. Αυγενάκης και ο Αγροτικός Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Αθηνών

Η ενίσχυση της προστασίας της παραγωγής στον κλάδο της ανθοκομίας, με τη σύσταση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ανθέων συζήτησαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης με τη διοίκηση του Αγροτικού Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Αθηνών.

Στη μεταξύ τους συνάντηση υπογραμμίστηκε η ανάγκη να ξεκινήσουν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες σύστασής της με απώτερο στόχο τα ανθοκομικά είδη να απελευθερώσουν πλήρως τη δυναμική τους και να προσελκύσουν περισσότερους νέους να ασχοληθούν με τον κλάδο.

Ο κ. Αυγενάκης δεσμεύθηκε ότι εν όψει του Πάσχα οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου θα πραγματοποιήσουν έκτακτους ελέγχους σε ανθοκομικά είδη, ακριβώς όπως συμβαίνει και με τους ελέγχους σε γαλακτοκομικά προϊόντα, οπωροκηπευτικά, μέλι και κρέας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στρατάκος, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Αθηνών, Θανάσης Κελμάγερ, ο Αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού, Αλέξανδρος Μόσχος και ο Γενικός Γραμματέας του, Αντώνης Σούχλας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ