Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤεν Χαγκ: Βάζει μπροστά το...λίφτινγκ της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Τεν Χαγκ: Βάζει μπροστά το…λίφτινγκ της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Για κάθε προπονητή που αναλαμβάνει τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, αυτή δεν είναι απλά μία νέα δουλειά αλλά ξεχωριστή τιμή στο βιογραφικό του. Αυτή την ώρα πάντως, για τον Ολλανδό Έρικ Τεν Χαγκ, που ανακοινώθηκε από το club για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, το έργο που έχει μπροστά του είναι σύνθετο. Καθώς η ομάδα χρειάζεται γενικό … λίφτινγκ!

Ο αγγλικός σύλλογος, έπειτα από αναζήτηση μηνών, αποφάσισε να εμπιστευτεί τον πέμπτο προπονητή στη μετα-Φέργκιουσον εποχή, χωρίς να υπολογίζεται η θητεία του Ραλφ Ράνγκνικ και των υπόλοιπων υπηρεσιακών τεχνικών.

Ο Τεν Χαγκ καλείται να λάβει δύσκολες αποφάσεις, για την αποχώρηση αρκετών παικτών, μεταξύ των οποίων και ο Ρονάλντο. Δημοσιεύματα στην Αγγλία ήδη αναφέρονται στις σκέψεις του για το ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με το Sky Sports, στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Πογκμπά, Λίνγκαρντ, Καβάνι, Μάτα και Γκραντ, που λήγουν τα συμβόλαιά τους, ο Μάτιτς, ο οποίος έχει ανακοινώσει ήδη ότι θα αποχωρήσει, όπως και οι Τζόουνς, Τέλες, Μπισάκα, Μπαϊγί, Ράσφορντ και Μαρσιάλ.

Η διοίκηση έχει υποσχεθεί στον Τεν Χαγκ ότι σκοπεύει να δαπανήσει 200 εκατομμύρια λίρες, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ. “Στις συζητήσεις μας με τον Έρικ, που οδήγησαν στην πρόσληψή του, μείναμε εντυπωσιασμένοι με το μακρόπνοο πλάνο του, ώστε να επιστρέψει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο επίπεδο που θέλουμε και με το κίνητρο και την αποφασιστικότητά του να το πετύχει.
Ευχόμαστε στον Έρικ καλή τύχη, καθώς επικεντρώνεται να έχει επιτυχημένο τέλος της σεζόν στον Άγιαξ και ανυπομονούμε να τον καλωσορίσουμε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Τζον Μέρτο.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ