Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣ. Εφραίμογλου: Υπάρχουν σημαντικά περιθώρια περαιτέρω ενίσχυσης των διμερών σχέσεων Ελλάδας και...

Σ. Εφραίμογλου: Υπάρχουν σημαντικά περιθώρια περαιτέρω ενίσχυσης των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Κούβας

Με τον πρέσβη της Κούβας, ‘Αραμις Φουέντε Ερνάντεθ, συναντήθηκε πρόσφατα στο ΕΒΕΑ, η πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου.

Η συνάντηση, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου, εστιάστηκε στις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε πολλούς τομείς, καθώς, σύμφωνα με τον πρέσβη, η Κούβα είναι ανοιχτή σε ξένες επενδύσεις διαθέτοντας μεγάλο portfolio στον τομέα των επενδύσεων. Επισημάνθηκε ιδιαίτερα, ότι η ιατροφαρμακευτική βιομηχανία της Κούβας είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη και αποτελεί βασικό πυλώνα της οικονομίας της.

Η πρόεδρος τόνισε ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια περαιτέρω ενίσχυσης των διμερών σχέσεων Ελλάδας-Κούβας και υπογράμμισε ότι στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας, η υπογραφή Συμφωνίας Δράσεων μεταξύ του ΕΒΕΑ και του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Δημοκρατίας της Κούβας θα συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ