Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΣυνελήφθη 48χρονος για την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας 55χρονου στην Αθήνα

Συνελήφθη 48χρονος για την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας 55χρονου στην Αθήνα

Συνελήφθη χθες το πρωί από το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ένας 48χρονος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας 55χρονου στην περιοχή της Αθήνας την περασμένη Κυριακή (29/9).

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος το μεσημέρι της Κυριακής πλησίασε τον 55χρονο και τον πυροβόλησε έξω από ψητοπωλείο στην Αθήνα, ενώ από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο βρέθηκαν 2 κάλυκες και ένα προσωπικό αντικείμενο του δράστη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από τη συλλογή και αξιολόγηση πληροφοριακών στοιχείων και από το σύνολο του προανακριτικού υλικού που συγκεντρώθηκε, προέκυψε ότι ο 48χρονος είναι ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ ανευρέθηκε και κατασχέθηκε και η μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του, η οποία ταυτοποιήθηκε ως το μέσο διαφυγής του.

Ακολούθησε το πρωί της Τρίτης έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- και κατασχέθηκαν:

• 1 κινητό,

• δελτίο αστυνομικής ταυτότητας του παθόντα,

• αεροβόλο,

• πιστόλι κρότου και

• 9 κροτίδες-δυναμιτάκια.

Έπειτα από τα ευρήματα, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, στο πλαίσιο της οποίας ο 48χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου για τα όπλα και του Νόμου για τις φωτοβολίδες και τα πυροτεχνήματα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ