Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣυνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν και τον Α΄Αντιπρόεδρο της...

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν και τον Α΄Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Βουλής

Με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά συναντήθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία του Α΄ Αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης καλωσόρισε τον Ευρωπαίο Αξιωματούχο στην δεύτερη επίσκεψή του στην Κρήτη και έκανε λόγο για «μια εξαίρετη συνεργασία», η οποία ξεκίνησε στην Ευρωβουλή και συνεχίστηκε στην Κομισιόν, όπου ο Μαργαρίτης Σχοινάς, υπήρξε πάντα υποστηρικτής της Κρήτης.

Ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν αναφέρθηκε στους ιδιαίτερους δεσμούς με την Κρήτη, την προσωπική σχέση και τη διαχρονική συνεργασία που έχει διαμορφωθεί με τον Σταύρο Αρναουτάκη και παραμένει δημιουργική μέχρι σήμερα.

Στη συνάντηση όπου συζητήθηκε – μεταξύ άλλων – η θετική αναπτυξιακή πορεία της Κρήτης, συμμετείχαν και η Προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής Κρήτης Μαρία Κασσωτάκη και η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Ισότητας Γεωργία Μηλάκη.

Ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής βρίσκεται στην Κρήτη προκειμένου να συμμετέχει στη Διάσκεψη των Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των ευρωπαϊκών κοινοβουλίων (COSAC), που πραγματοποιείται στον Άγιο Νικόλαο υπό την προεδρία του Α’ Αντιπροέδρου της Ελληνικής Βουλής και βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ