Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣτ. Πέτσας: Είναι στο πρόγραμμα να ολοκληρώσουμε το σχέδιό μας

Στ. Πέτσας: Είναι στο πρόγραμμα να ολοκληρώσουμε το σχέδιό μας

“Είμαστε από τις λίγες κυβερνήσεις που ό,τι είχαν προαναγγείλει το έκαναν. Ο χρονικός ορίζοντας του ενός χρόνου για τις εκλογές, είναι στο πρόγραμμα για να ολοκληρώσουμε το σχέδιό μας. Εκλογές λοιπόν σε έναν χρόνο”. Αυτό δήλωσε, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Σχετικά με τη βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση ανέφερε: “Εξαντλεί το δικό μας δημοσιονομικό περιθώριο. Υπάρχουν αρκετά χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης που θα μπορούσαν να δοθούν. Χρειάζονται ευρωπαϊκές παρεμβάσεις. Μόνη της μια χώρα δεν μπορεί να κάνει πολλά.”

Όσον αφορά τα έργα των δήμων που καθυστερούν λόγω της αύξησης τιμών ανέφερε ότι “αναπροσαρμόζονται τα όρια τιμών, αλλά δεν χρειάζονται επιμέρους παρεμβάσεις μέχρι στιγμής”

Επιπλέον αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και είπε ότι “κάνουμε άλματα μπροστά” ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ψηφιακή διακυβέρνηση και μίλησε για την προσπάθεια μείωσης των δημοτικών τελών, επισημαίνοντας ότι κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ.

Ακόμη, μίλησε για την καθυστέρηση του ΑΣΕΠ να απορροφήσει τις νέες θέσεις στην αυτοδιοίκηση κάτι που διευθετείται.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ