Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΣτο ΔΣ του Twitter ο Elon Musk- Θα έχει εμπλοκή στη λήψη...

Στο ΔΣ του Twitter ο Elon Musk- Θα έχει εμπλοκή στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων

Θέση στο διοικητικό της συμβούλιο της Twitter Inc θα έχει ο Elon Musk, όπως γνωστοποίησε χθες η εταιρεία. Σύμφωνα με το Reuters, την εν λόγω θέσησκοπεύει να τη χρησιμοποιήσει για να κάνει σημαντικές βελτιώσεις στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την ανακοίνωση ότι απέκτησε ποσοστό περίπου 9% των μετοχών της.

Πέρα από την υπόσχεση για μεγάλες αλλαγές στο Twitter, ο εκτελεστικός διευθυντής της Tesla, ο οποίος επιλέγει συχνά μη συμβατικές μεθόδους για την υλοποίηση των πρωτοβουλιών του, δεν δημοσιοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Μασκ θα έχει εμπλοκή στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης και της κατεύθυνσης της πρωτοβουλίας “Bluesky” του Twitter, αλλά και της εφαρμογής ενός πλήκτρου διόρθωσης, σύμφωνα με μία πηγή που έχει λάβει γνώση για την κατάσταση που διαμορφώνεται.

Ο ίδιος, δεν θα έχει ρόλο στην “αυτοσυγκράτηση” της πλατφόρμας σχετικά με την απαγόρευση περιεχομένου ή την αποκατάσταση των προφίλ των χρηστών της, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ενώ η πολιτική αυτή εφαρμόζεται για όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Twitter.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ