Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣτις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πλημμύρες η Ιράτσε Γκαρσία

Στις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πλημμύρες η Ιράτσε Γκαρσία

Τις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πλημμύρες πρόκειται να επισκεφθεί σήμερα, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, μαζί με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη και τον Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκο Παπανδρέου, η Πρόεδρος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ιράτσε Γκαρσία

Η αντιπροσωπεία θα εξετάσει και θα προτείνει οικονομικούς πόρους για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των πλημμυρών και την ανοικοδόμηση των πληγέντων περιοχών.

Η Πρόεδρος της Ομάδας των Σ&Δ Ιράτσε Γκαρσία δήλωσε:

“Η Ελλάδα πληγώθηκε φέτος το καλοκαίρι από πρωτοφανείς πυρκαγιές, και στη συνέχεια από τις φοβερές πλημμύρες. Θέλω να εκφράσω την αλληλεγγύη μου προς τον ελληνικό λαό. Μαζί με τους συναδέλφους μου από το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, θέλουμε να δούμε από κοντά τις καταστροφές, να κατανοήσουμε πλήρως την έκταση των ζημιών και να ακούσουμε από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τις ανησυχίες των κατοίκων. Θέλουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διασφαλίσουμε ότι η βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα παρέχεται αποτελεσματικά και θα στοχεύει στις ανάγκες του πληγέντος πληθυσμού.”

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ