Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣτη Ρόδο σήμερα ο Ν. Παπαθανάσης

Στη Ρόδο σήμερα ο Ν. Παπαθανάσης

Στo νησί της Ρόδου βρίσκεται σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νικόλαος Παπαθανάσης, συνοδευόμενος από τον Γιάννη Χρυσουλάκη, γενικό γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του υπουργείου Εξωτερικών και τον διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, Ορέστη Καβαλάκη.

Το πρωί το κυβερνητικό κλιμάκιο είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίο, Γιώργο Χατζημάρκο στην διάρκεια της οποίας έγινε εκτενής συζήτηση για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στα νησιά της Περιφέρειας. Ο κ. Χατζημάρκος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συνεργασία που υπάρχει με το υπουργείο ενώ και ο κ. Παπαθανάσης αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία και στην αποτελεσματικότητα στην υλοποίηση των έργων που υπάρχει με την περιφέρεια. Και οι δύο αναφέρθηκαν επίσης στην κρισιμότητα των επικείμενων ευρωεκλογών.

Αμέσως μετά ακολούθησε επιθεώρηση για την εξέλιξη των έργων στο Εθνικό Θέατρο Ρόδου και λίγο αργότερα εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο.

Επίσης έχουν συνάντηση στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και ξενάγηση σε έργα Ταμείου Ανακαμψης, που υλοποιεί το υπουργείο Πολιτισμού στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου

Στη 1 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη συνάντηση του κυβερνητικού κλιμακίου στα γραφεία της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας.

Το πρόγραμμα της επισκέψεως τους θα ολοκληρωθεί στις 2 το μεσημέρι με επίσκεψη στη Μελισσοκομική Δωδεκανήσου και στις 15.30 με συνάντηση με τη Fraport στον διεθνή αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ