Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΣτην τελική ευθεία το JEEP RunBike μετά την παρουσίαση στο Τhe Ellinikon...

Στην τελική ευθεία το JEEP RunBike μετά την παρουσίαση στο Τhe Ellinikon Experience Centre

Η TRIMORE Sport Events υποδέχτηκε τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο The Ellinikon Experience Centre, το οποίο φιλοξενείται σε ένα από τα τρία υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας που βρίσκονται στο The Ellinikon Experience Park.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο μεγαλύτερο και πιο τεχνολογικά προηγμένο Κέντρο Επισκεπτών, το οποίο παρουσιάζει την πλούσια ιστορία της περιοχής και το μεγάλο έργο της ανάπλασης του Ελληνικού. Επίσης ενημερώθηκαν για το ξεκίνημα του νέου θεσμού που ονομάζεται JEEP RunBike και απευθύνεται σε κάθε αθλητή και αθλούμενο, οποιασδήποτε ηλικίας και επιπέδου άθλησης, με την ιδιαίτερη απαίτηση: ”έλα με τον συναθλητή σου”, που θα πραγματοποιηθεί στο The Ellinikon Experience Park, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, στις 11:00.

Με την προτροπή αυτή, η οποία απευθύνεται σε ενήλικες αθλητές αλλά ταυτόχρονα και σε οικογένειες και παρέες οι οποίες καλούνται να σχηματίσουν ομάδες παιδιών ή γονέα παιδιού, το μήνυμα της συμμετοχής σε μια ξεχωριστή εμπειρία και του “απολαύστε «το μαζί»” ξεκίνησε για να φτάσει σε όλους όσοι αναζητούν μια ευκαιρία να αξιοποιήσουν το ελεύθερο χρόνο τους λαμβάνοντας μέρος σε αθλητικές – δραστηριότητες.

Η TRIMORE Sport Events, με την εμπειρία 34ων αθλητικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες απευθύνονται σε οικογένειες και αθλητές όλων των επιπέδων, τους καλεί να ζήσουν είτε συμμετέχοντας είτε απολαμβάνοντας ως θεατές και εμψυχωτές, ένα ιδιαίτερα απολαυστικό και καινοτόμο σπορ.

Στους παρευρισκόμενους αναλύθηκε επαρκώς η βασική επιδίωξη της όμορφης πρωτοβουλίας, με ιδιαίτερη αναφορά στα:

  • συνεργασία των δύο αθλητών
  • έμπνευση και παρακίνηση νέων στον αθλητισμό
  • ανάπτυξη στρατηγικής σκέψης
  • δέσιμο της οικογένειας – παρέας – φιλίας
  • άθληση σε εξωτερικό χώρο
  • συμμετοχή στο καινοτόμο και πρωτότυπο
  • ψυχαγωγία και διασκέδαση

Έχουν δημιουργηθεί τρεις κατηγορίες συμμετοχής για να καλύψουν ένα ευρύ κοινό:

  • ζευγάρια παιδιών (1 χλμ απόσταση σε έναν κύκλο με εναλλαγή στο ποδήλατο όποτε το επιθυμούν στη διάρκεια του κύκλου)
  • ζευγάρια γονέα με παιδί (2 χλμ απόσταση σε δύο κύκλους, με εναλλαγή στο ποδήλατο στο ξεκίνημα του δεύτερου κύκλου)
  • ζευγάρια ενηλίκων (5 χλμ απόσταση σε 5 κύκλους, με επίσης εναλλαγή στο ποδήλατο όποτε το επιθυμούν στη διάρκεια του κύκλου)

Οι εκκινήσεις θα είναι διαφορετικές, για την άρτια και ασφαλή διεξαγωγή του κάθε αγώνα αλλά και τη βέλτιστη εμπειρία.

Ακόμη η διοργάνωση φιλοδοξεί να δώσει σε εταιρείες και τα στελέχη τους, την ευκαιρία να γνωριστούν καλλύτερα μεταξύ τους, και να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης ! Η προτροπή προς τον αθλητισμό, την ευζωία, την ευεξία και την ευδαιμονία παραμένει σταθερή αξία για κάθε διοργάνωση της TRIMORE Sport Events.

Η εκδήλωση έχει ονοματοδότη την εταιρεία αυτοκινήτων JEEP και ο Public Relations Manager κ. Αργύριος Τούντας δήλωσε: Το JEEP RunBike είναι μια ιδιαίτερη, φρέσκια και έξυπνη ιδέα που απευθύνεται στους σύγχρονους ανθρώπους που αγαπούν τις δραστηριότητες και τη φύση, όπως ακριβώς και τα μοντέλα της Jeep. Η Jeep έχει ισχυρή παράδοση στο να σκέφτεται “out of the box” και να κατασκευάζει μοντέλα τέλεια ευθυγραμμισμένα με τις ανάγκες της εποχής, διατηρώντας στο ακέραιο τον αυθεντικό και μοναδικό χαρακτήρα της μάρκας.

Η Deloitte, σταθερός συνεργάτης της TRIMORE Sport Events στις τελευταίες της διοργανώσεις, δια στόματος της Μαρίας Ζιούβελου Chief Marketing Officer & CSR Leader της Deloitte, η οποία είπε: “Με μεγάλη χαρά υποστηρίζουμε τη νέα πρωτοβουλία της TRIMORE Sport Events, το 1ο JEEP Run Bike. Στη Deloitte, στηρίζουμε διαχρονικά τον αθλητισμό, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δράσεων, από μαθητικές αθλητικές διοργανώσεις έως τους αθλητές που εκπροσωπούν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Σε αυτό το πλαίσιο υποστηρίζουμε και τον αγώνα JEEP Run Bike ο οποίος παράλληλα με τον αθλητικό του χαρακτήρα αναδεικνύει τη σημασία της συνεργασίας, μιας αξίας που αποτελεί θεμελιώδη πυλώνα της φιλοσοφίας και λειτουργίας μας στην Deloitte” .

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, επικεφαλής της TRIMORE Sport Events και ανυπόμονος για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, δήλωσε: “ Το JEEP RunBike είναι ένα ακόμη στοίχημα της ομάδος μας και παράλληλα εκφράζει ένα μεγάλο όραμα για τον χώρο που πραγματοποιείται. Είμαστε σίγουροι ότι θα συναρπάσουμε μικρούς και μεγάλους και καλούμε όλους όσοι θα βρεθούν στο ξεκίνημα του Φθινοπώρου στην Αθήνα, να μην χάσουν την ευκαιρία να ζήσουν μια όμορφη, διασκεδαστική και αναπάντεχα συναρπαστική εμπειρία, κρατώντας λίγο ακόμη το καλοκαίρι στις καρδιές μας. Ευχαριστούμε την ομάδα του The Ellinikon Experience Park για την άριστη συνεργασία καθώς και τους Χορηγούς μας σε κάθε επίπεδο, οι οποίοι μας δίνουν τη δυνατότητα να ονειρευόμαστε και να κάνουμε πραγματικότητα τις ιδέες μας.”

Η διοργάνωση ήταν υπό την Αιγίδα της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και την αδειοδότηση της Περιφερείας Αττικής.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρει κανείς στο website της διοργάνωσης του RunBike, θέση στην οποία θα βρει και σύνδεσμο για τη δήλωση Συμμετοχής. Οι εγγραφές είναι ανοικτές και θα παραμείνουν μέχρι τελευταία στιγμή.

ΔιοργάνωσηΣυνδιοργάνωση:      TRIMORE Sport Events – The Ellinikon Experience Park

Στρατηγικοί Συνεργάτες:                 Apticon by ELVAL Colour, ETEM

Ονοματοδότης:                                   Jeep

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ