Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣτα άκρα ο Όσιμεν με τη Νάπολι!

Στα άκρα ο Όσιμεν με τη Νάπολι!

Ο νιγηριανός άσος της Νάπολι Βίκτορ Όσιμεν, ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της Serie A, δεν διανύει της καλύτερες ημέρες στην Ιταλία.

Καθώς, ούτε λίγο ούτε πολύ, οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον σε “πόλεμο”. Τα πάντα ξεκίνησαν εξαιτίας της ίδιας της ομάδας, η οποία γελοιοποίησε στο επίσημο TikTok της τον ποδοσφαιριστή για το πέναλτι που έχασε στην προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Μπολόνια!

Ο Όσιμεν αφού έχασε το πέναλτι λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε, κι ενώ ο αγώνας πλησίαζε στο τέλος του. Ο ποδοσφαιριστής φάνηκε να ενοχλείται και διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση, φωνάζοντας στον προπονητή Ρούντι Γκαρσιά πριν φύγει από το γήπεδο. Ο γάλλος προπονητής δεν έδωσε συνέχεια εκείνη τη στιγμή.

Τελικά ο Οσιμέν κλήθηκε σε απολογία από την διοίκηση της ομάδας και αντιλαμβανόμενος το λάθος του, η υπόθεση έμοιαζε να ολοκληρώνεται. Το προσβλητικό βίντεο ωστόσο έριξε λάδι στη φωτιά και ο πόλεμος μεγάλωσε αφού και ο ατζέντης του επιθετικού πήρε θέση, δηλώνοντας ότι “επιφυλάσσεται του δικαιώματος να κινηθεί νομικά” εναντίον του συλλόγου.

Το επίμαχο υλικό αποσύρθηκε, από την πλευρά της Νάπολι, όμως από το Instagram του Νιγηριανού έχουν σβηστεί όλες οι φωτογραφίες του με τη φανέλα της ομάδας…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ