Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΣοκ: 16χρονη έχει μηνύσει τον Γιώργο Κατσαούνη του Survivor για ασελγείς χειρονομίες

Σοκ: 16χρονη έχει μηνύσει τον Γιώργο Κατσαούνη του Survivor για ασελγείς χειρονομίες

Μια 16χρονη κοπέλα κατήγγειλε τον παίκτη του Survivor, Γιώργο Κατσαούνη για ασελγείς χειρονομίες

Ειδικότερα και σύμφωνα με το ProtoThema, μια 16χρονη κοπέλα κατήγγειλε τον νεαρό παίκτη του ριάλιτι για ασελγείς χειρονομίες. “Με θώπευσε στους μηρούς και κοντά στα γεννητικά όργανα”, κατέθεσε το νεαρό κορίτσι στην Αστυνομία.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη σε μια επαρχιακή πόλη της Θεσσαλίας στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου. Μάλιστα, φαίνεται πως ο παίκτης δεν ενημέρωσε την παραγωγή ότι εκκρεμεί εις βάρος του μια ποινική υπόθεση.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της 16χρονης και όσα αναφέρει το ProtoThema, ο κ. Κατσαούνης προέβη σε θωπείες στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και στους γλουτούς της 16χρονης, χωρίς την συγκατάθεση της. Τότε νεαρό κορίτσι αντέδρασε και απομακρύνθηκε. Στη συνέχεια επέστρεψε στην οικεία της και διηγήθηκε στους γονείς τι είχε συμβεί. Την επόμενη κιόλας μέρα κατέφυγε στις αστυνομικές Αρχές και με την συνδρομή της δικηγόρου της οικογένειας της, Μαρίας Γαλλιού, κατέθεσε μήνυση εναντίον του για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας πράξης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ