Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΣοκαριστική αποπλάνηση 14χρονης από 40χρονο

Σοκαριστική αποπλάνηση 14χρονης από 40χρονο

Μια φωτογραφία που ανέβασε μέσα από δωμάτιο ξενοδοχείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια 14χρονη μαθήτρια είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθεί ένας 40χρονος άνδρας σε επ’ αυτοφώρω σύλληψη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, σχημάτισε δικογραφία καθώς ο 40χρονος άνδρας φέρεται να ήταν οικογενειακός φίλος της μικρής και εκμεταλλεύτηκε αυτή την ιδιότητά του για να παρασύρει το παιδί σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας. Η σύλληψη έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής και το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φύγει από το σπίτι του στα Δυτικά Προάστια από το Σάββατο, προκειμένου να μεταβούν με τον 40χρονο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Η μικρή ανέβασε ένα στιγμιότυπο από το δωμάτιο στα social media, με αποτέλεσμα να το δουν οι γονείς της, να καταθέσουν μήνυση στο αστυνομικό τμήμα και να ειδοποιήσουν και την υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί ενήργησαν άμεσα και μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο έπιασαν επ’ αυτοφόρω τον 40χρονο και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ