Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΣε εξειδικευμένο εργαστήριο στην Ελβετία δείγμα για την υπόθεση της 24χρονης

Σε εξειδικευμένο εργαστήριο στην Ελβετία δείγμα για την υπόθεση της 24χρονης

Και σε εργαστήριο της Ελβετίας που διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό για την ανίχνευση συγκεκριμένων ναρκωτικών ουσιών θα αποσταλούν τα δείγματα που ελήφθησαν για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη, η οποία καταγγέλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η επιλογή του συγκεκριμένου εργαστηρίου έγινε διότι πρόκειται για εξειδικευμένο και πλήρως ενημερωμένο για τη λίστα των ναρκωτικών ουσιών, χαπιών και διεγερτικών.
Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένονται στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα εξαρτηθεί η περαιτέρω ποινική μεταχείριση των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση και τυχόν αναβάθμιση της κατηγορίας. Μέχρι στιγμής κατέστη για την υπόθεση κατηγορούμενος ένας 27χρονος, ο οποίος διώκεται για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση της παθούσας. Μετά την απολογία του – κατά την οποία αρνήθηκε την πράξη ισχυριζόμενος ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 24χρονης- ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

   Η 24χρονη φέρεται να κατήγγειλε άλλα δύο πρόσωπα, πλην του 27χρονου, και στην τελευταία της κατάθεση ενώπιον του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση φαίνεται να αναγνώρισε τον έναν από τους δύο.

  

  

  

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ