Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣεμινάρια Γευσιγνωσίας Κορινθιακού Ελαιολάδου από το Επιμελητήριο Κορινθίας

Σεμινάρια Γευσιγνωσίας Κορινθιακού Ελαιολάδου από το Επιμελητήριο Κορινθίας

Σεμινάρια γευσιγνωσίας κορινθιακού ελαιολάδου διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας με την υποστήριξη του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας (International Olive Council) και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου,στις 13 και 14 Δεκεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας,στόχος του προγράμματος είναι η παρουσίαση των 4 ποικιλιών της Κορινθίας, Μανάκι, Μεγαρίτικη, Κορωνέικη και Κουτσουρελιά.

Κατά την διάρκεια της γευσιγνωσίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την γευσιγνωστική ποικιλομορφία των ποικιλιών (αρώματα, πικρή γεύση, πικάντικη αίσθηση) και να ανακαλύψουν πώς μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα στην τοπική γαστρονομία.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ