Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣήμερα η κλήρωση για το τρίτο τζακ-ποτ στο Λαϊκό Λαχείο που μοιράζει...

Σήμερα η κλήρωση για το τρίτο τζακ-ποτ στο Λαϊκό Λαχείο που μοιράζει συνολικά κέρδη 2.200.000 ευρώ

Κέρδη μέχρι και 2.200.00 ευρώ μοιράζει η 49η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, μετά από τρία συνεχόμενα τζακ-ποτ χωρίς να έχει βρεθεί μεγάλος νικητής. Οι παίκτες του ιστορικού παιχνιδιού μπορούν να προμηθεύονται τους λαχνούς τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ και λαχειοπώλες όλης της Ελλάδας, με κόστος 10 ευρώ ανά πεντάδα και 2 ευρώ ανά λαχνό.

Όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες κερδίζουν

Το Λαϊκό Λαχείο δίνει στους παίκτες 50% πιθανότητες να κερδίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ στην πεντάδα, καθώς όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες κερδίζουν, ανάλογα με το αν το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού της κλήρωσης είναι μονό ή ζυγό.

Η αυριανή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα μεταδοθεί ζωντανά στις 19:00, από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Νέα εκτυπωμένη μορφή

Διαθέσιμη στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι και η νέα εκτυπωμένη μορφή του Λαϊκού Λαχείου, που προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα επιλογής του λαχνού που επιθυμούν, μέσα από τις τερματικές μηχανές. Συγκεκριμένα, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένο λήγοντα από το μηδέν έως το εννιά, συγκεκριμένη χιλιάδα, τον συνδυασμό λήγοντα και χιλιάδας, καθώς και τον τυχαίο μονό ή ζυγό λήγοντα.

Το Λαϊκό Λαχείο στο OPAP Store App

Οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App στο κινητό τους, για να δουν αν  έχουν κερδίσει. Κάθε λαχνός που σκανάρεται συμμετέχει στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να συμμετέχουν σε κληρώσεις και να διεκδικούν προνόμια και δώρα.

Στη Θεσσαλονίκη ο νικητής της ειδικής κλήρωσης Black Friday

Από κατάστημα ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης είχε προμηθευτεί τους τυχερούς λαχνούς του ο νικητής της ειδικής κλήρωσης Black Friday, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου. Ο μεγάλος τυχερός κέρδισε 100.000 ευρώ με μόλις 5 ευρώ.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ