Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣάλος στη Γαλλία εξαιτίας των δηλώσεων Λουτσέσκου!

Σάλος στη Γαλλία εξαιτίας των δηλώσεων Λουτσέσκου!

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου σε διεθνές επίπεδο, μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία. Ο Ρουμάνος τεχνικός προανήγγειλε ότι η υποδοχή των Γάλλων οπαδών στη Θεσσαλονίκη θα είναι παρόμοια, ή και… χειρότερη από εκείνη που είχαν οι Έλληνες φίλαθλοι στην πόλη της Γαλλίας!

«Ελπίζω τη Μαρσέιγ να την υποδεχθούμε όπως υποδέχθηκαν εμάς σήμερα. Ελπίζω να συμβεί αυτό και ξέρω ότι θα συμβεί. Είναι πολύ απογοητευμένος με ό,τι είδα σήμερα. Αυτά δεν είναι για το ποδόσφαιρο, ειδικά αυτές τις ημέρες. Έχουμε αρκετό πόλεμο στον κόσμο, δεν χρειάζεται να έχουμε και στο ποδόσφαιρο. Είναι απογοητευτικό και είναι μια πολύ κακή εικόνα για την πόλη σας για τη Μαρσέιγ», δήλωσε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου.

Προφανώς μόνο αδιάφορη δεν έχουν αφήσει την UEFA οι συγκεκριμένες δηλώσεις. Στα γραφεία της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας εξετάζουν προσεκτικά όλα τα ενδεχόμενα, όπως και τα μέτρα αλλά και τις συνέπειες που πιθανότατα θα πρέπει να υπάρξουν, σε κάθε σενάριο, εφόσον χρεαστεί.

Στη Γαλλία πάντως, όπως είναι λογικό, τα social media έχουν πάρει «φωτιά», καθώς όσα είπε ο Ρασβάν Λουτσέσκου σχολιάζονται ασταμάτητα από χθες το βράδυ.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ