Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠύργος: Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος που κατηγορείται για το φόνο της 11χρονης

Πύργος: Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος που κατηγορείται για το φόνο της 11χρονης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 37χρονος που κατηγορείται για το φόνο της 11χρονης σε ερημική αγροτική τοποθεσία, στο Καταρράχι Ηλείας.

Η απολογία του 37χρονου στην ανακρίτρια Πύργου ελήφθη για λόγους ασφαλείας στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Ηλείας, στον Πύργο, ώστε να μην επαναληφθούν τα όσα έγιναν την περασμένη Τετάρτη έξω από το δικαστικό μέγαρο του Πύργου, όπου συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να επιτεθούν στον 37χρονο.

Έτσι σήμερα το μεσημέρι η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας μετέβησαν στην αστυνομική διεύθυνση, ενώ έξω από το κτίριο είχαν ληφθεί από την Αστυνομία αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Η απολογία του 37χρονου διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, παρουσία συνηγόρου, ο οποίος είχε ορισθεί αυτεπαγγέλτως, ενώ συγγενείς της 11χρονης θέλησαν να πλησιάσουν το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης, όμως οι αστυνομικοί δεν τους το επέτρεψαν.

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δικηγόρος της οικογένειας της 11χρονης, Κώστας Κρεμμύδας, «η οικογένεια είναι συντετριμμένη και η προφυλάκιση του 37χρονου ήταν μονόδρομος», προσθέτοντας: «Η οικογένεια του θύματος επιζητά την μέγιστη ποινή, ώστε να μην ξαναβγεί από τη φυλακή».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ