Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΠως οι Πακιστανοί τους έπιασαν στον ύπνο στο Σύνταγμα;

Πως οι Πακιστανοί τους έπιασαν στον ύπνο στο Σύνταγμα;

Θα είμαστε άδικοι εάν λέγαμε ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν τα έχει πάει καλύτερα από τον προκάτοχό του. Θα είμαστε άδικοι εάν λέγαμε ότι ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, δεν έχει καταφέρει να τα…βγάλει πέρα τόσο τη “17 Νοέμβρη” όσο και στην επέτειο του Γρηγορόπουλου, καθώς η Αθήνα πέρασε από τις πιο ήσυχες βραδιές της.

Επίσης ο Υπουργός προσπάθησε και βάζει σιγά – σιγά τάξη στο μπάχαλο που επικρατούσε εντός της Ελληνικής Αστυνομίας, από συμπεριφορές και νοοτροπίες που είχε καθιερώσει ο κ. Χρυσοχοίδης, για τον οποίον τα στελέχη της έλεγαν ουκ ολίγα.

Τα όσα όμως συνέβησαν στο Σύνταγμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, εξέθεσαν τόσο την ηγεσία όσο και τον Υπουργό.

Το να συγκεντρωθούν εκατοντάδες Πακιστανοί για να γιορτάσουν το νέο χρόνο και να μην τους πάρει κανείς χαμπάρι, δεν προμηνύει κάτι καλό.

Η ΕΛ.ΑΣ πιάστηκε στον ύπνο και σίγουρα υπάρχουν ευθύνες οι οποίες πρέπει να αναζητηθούν. Και μπορεί η πακιστανική κοινότητα να ζήτησε από τη μια συγγνώμη και από την άλλη με θράσος να τους σβηστούν τα πρόστιμα , διότι τάχα μου δήθεν δεν γνώριζαν, αλλά αυτό δεν αποτελεί άλλοθι και δικαιολογία για τα όσα συνέβησαν και εξόργισαν δικαίως τους πολίτες που είχαν υποχρεωθεί είτε να καθίσουν στα σπίτια τους, είτε να πάνε σε μαγαζιά ανά έξι.

Η πραγματικότητα, δυστυχώς ήρθε για άλλη μια φορά να διαψεύσει τα όσα πιστεύουμε ότι έχουμε πετύχει, ως Πολιτεία.

Το να ακούμε από τον αρμόδιο Υπουργό ότι: « Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ. στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους, ακόμη και αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη», είναι κάτι, αλλά δεν εξηγεί το πως τους έπιασαν στον ύπνο.

Διότι δεν μιλάμε για δεκάδες, αλλά για εκατοντάδες συγκεντρωμένους, που αν θέλαμε να τηρήσουμε τους νόμους που είναι νόμοι θα έπρεπε την ίδια στιγμή να έχουν διαλυθεί. Οχι γιατί ήταν Πακιστανοί, αλλά γιατί παραβίαζαν τους νόμους. Τόσο απλά. Και από τον κ. Θεοδωρικάκο, δεν ακούσαμε λέξη για το ότι θα αναζητηθούν ευθύνες και θα αποδοθούν εκεί που υπάρχουν.

Οσο για τους γνωστούς δικαιωματιστές και τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, ως γνωστόν έπαθαν αλαλία. Εάν είχαν συγκεντρωθεί τίποτε Έλληνες θα ήταν στα κάγκελα καταγγέλλοντας την ανοχή της κυβέρνησης και της Αστυνομίας. Σαν δεν ντρεπόμαστε…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ