Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΠυροσβεστική: 32 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα

Πυροσβεστική: 32 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα

Στις 32 έφτασαν οι αγροτοδασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη χώρα σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Οι 30 εξ΄αυτών αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη δύο. Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα σε Λάρισα, Κοζάνη, Αχαϊα, Ζάκυνθο, Ρόδο, Ροδόπη και Ξάνθη.

Αναλυτικά: 

-Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1093,75Euro, στις 29 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λάρισας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Μανδίας, του Δήμου Λάρισας, στην Λάρισα.

-Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.125,87Euro, χθες 02 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κοζάνης, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Κρόκου, του Δήμου Κοζάνης, στην Κοζάνη.

-Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.250Euro, χθες 02 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αχαΐας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Μοιράλι του Δήμου Ερύμανθου, στην Αχαΐα.

-Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.250Euro, χθες 02 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ζακύνθου, σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Αγίου Σώστη, στην νήσο Ζάκυνθο.

-Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1687,50Euro, σήμερα 03 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Δωδεκανήσου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «’Αγιος Χριστόφορος», στη νήσο Ρόδο.

-Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.500Euro, σήμερα 03 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ροδόπης σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Θαμνά, του Δήμου Ιάσμου, στην Ροδόπη.

-Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.500Euro, σήμερα 03 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. ΒΙ.Π.Ε. Κομοτηνής σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε εναπόθεση εύφλεκτων υλικών εντός δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον Δήμο Τοπειρού, στην Ξάνθη.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ