Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ"Πρώτα το Μπάσκετ": Παρουσίασε το πρόγραμμά του ο συνδυασμός Φασούλα-Μπουρούση

“Πρώτα το Μπάσκετ”: Παρουσίασε το πρόγραμμά του ο συνδυασμός Φασούλα-Μπουρούση

Αντίστροφα μετράει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για τις εκλογές της 15ης Σεπτεμβρίου. Ο συνδυασμός: “Πρώτα το Μπάσκετ”, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φασούλα και τους Γιάννη Μπουρούση, Περικλή Δορκοφίκη να ακολουθούν, παρουσίασε το πρόγραμμά του ενόψει των ηλεκτρονικών αρχαιρεσιών για την επόμενη διοίκηση στην ΕΟΚ.

Η εκδήλωση έγινε στο Glyfada Golf Club όπου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου και η παρουσίαση όλων των υποψηφίων που έθεσαν ζητήματα κυρίαρχα, όπως η ανάπτυξη του μπάσκετ γυναικών, η ενδυνάμωση του ρόλου των Ενώσεων, η ανάγκη στήριξης του κυττάρου της Ομοσπονδίας που είναι το ερασιτεχνικό σωματείο κ.α.

Την παράσταση έκλεψε η ατάκα του Παναγιώτη Φασούλα, αναφορικά με τα όσα δεν έκανε η διοίκηση Λιόλιου βάσει των δεσμεύσεών της λέγοντας: “Δεν θα κλάψει κανένα παιδί. Είδατε να είναι έτσι τα πράγματα; Δεν έκλαψαν παιδιά;“, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης δεσμεύτηκε για τη βοήθεια όσον αφορά την οικονομική ενίσχυση των σωματείων

Συγκεκριμένα στο πάνελ βρέθηκαν οι Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Κώστας Νικάκης και ο Περικλής Δορκοφίκης, οι οποίοι και ανέλυσαν τους βασικούς άξονες του προγράμματος, το οποίο έχει δοθεί σε όλα τα σωματεία της ΕΟΚ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνδυασμός “Πρώτα το Μπάσκετ” στην ενημέρωσή του: Ο επικεφαλής του συνδυασμού Παναγιώτης Φασούλας επανέλαβε τη δέσμευση για ανάληψη από την Ομοσπονδία του κόστους των Διαιτητών και Κριτών, όλων των κατηγοριών, όλων των ηλικιών. Τη δέσμευση να υπάρχουν γιατροί σε όλα τα γήπεδα σε όλους τους αγώνες, με την ΕΟΚ να αναλαμβάνει και αυτό το κόστος. Την κάλυψη του κόστους μετακινήσεων σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση. Τη δημιουργία Μουσείου Μπάσκετ σε συνεργασία με τον δήμαρχο Ελληνικού Γιάννη Κωνσταντάτο.

Ο Γιάννης Μπουρούσης, με το πάθος που τον διακρίνει, αναφέρθηκε στην ανάγκη τόνωσης των ερασιτεχνικών σωματείων, προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη στο άθλημα.

Ο Περικλής Δορκοφίκης εστίασε στην αδυναμία της παρούσας διοίκησης να υλοποιήσει τις υποσχέσεις για γήπεδα μπαλόνια, την ίδια στιγμή που μόνο στο δήμο Γλυφάδας επί των ημερών του και βέβαια με την καθοδήγηση του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, κατασκευάστηκαν όμορφα γήπεδα που έλυσαν προβλήματα των ομάδων της περιοχής.

Ο Κώστας Νικάκης μεταξύ άλλων τόνισε και τη διοικητική αδυναμία προστασίας των σωματείων από κακές διαιτησίες, αλλά και καταστάσεις που αποτελούν κηλίδα για το άθλημα στη χώρα.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα μέλη του συνδυασμού τα οποία έθεσαν πολλά ζητήματα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ