Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠροολυμπιακό μπάσκετ: Η δωδεκάδα της Εθνικής

Προολυμπιακό μπάσκετ: Η δωδεκάδα της Εθνικής

Ο Μιχάλης Λούντζης και ο Νίκος Χουγκάζ είναι οι παίκτες που αποφάσισε ο Βασίλης Σπανούλης να βγάλει από την ομάδα ώστε να προκύψει η τελική δωδεκάδα της εθνικής μπάσκετ για το Προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει στο ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου).

Οι δύο παίκτες αποχαιρέτισαν την ομάδα, ακούγοντας τις ευχαριστίες για την ουσιαστική παρουσία τους, όπως και τη διαβεβαίωση ότι παραμένουν μέλη της καθώς η διαδικασία είναι μακρόχρονη και δεν αφορά αποκλειστικά σε μία διοργάνωση.

Οι 12 που θα είναι παρόντες στο Προολυμπιακό: Τόμας Γουόκαπ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Βασίλης Τολιόπουλος, Νικ Καλάθης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο και Ντίνος Μήτογλου.

Η Ελλάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Προολυμπιακό Τουρνουά την Τετάρτη (3/07) στις 21:00 απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ την Πέμπτη, την ίδια ώρα, αντιμετωπίζει την Αίγυπτο. Ακόμη και μία νίκη θα της αρκεί για να προκριθεί στον ημιτελικό του Σαββάτου. Εφόσον νικήσει σε αυτόν, θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες την Κυριακή (7/07) στις 21:00.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ