Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΠούτιν: Κανείς δεν θα μας απειλήσει-Οι ανθρωπιστικοί διάδρομοι μπλοκάρονται από Ουκρανούς εθνικιστές

Πούτιν: Κανείς δεν θα μας απειλήσει-Οι ανθρωπιστικοί διάδρομοι μπλοκάρονται από Ουκρανούς εθνικιστές

«Είναι καθήκον μας να βοηθήσουμε τις οικογένειες των νεκρών Ρώσων στρατιωτών» είπε σε τηλεοπτικό διάγγελμά του ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ προανήγγειλε επιδόματα.

Ο ίδιος τόνισε ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία προχωρούν βάσει σχεδίου, ενώ επαίνεσε τους Ρώσους στρατιώτες ως ήρωες.

Παράλληλα, καταφέρθηκε εναντίον των ουκρανικών δυνάμεων, τις οποίες κατηγόρησε – μεταξύ άλλων – ότι κρατούν ομήρους ξένους πολίτες και πως χρησιμοποιούν ανθρώπινες ασπίδες.

«Κανείς δεν θα μας απειλήσει» τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Οι ανθρωπιστικοί διάδρομοι μπλοκάρονται από Ουκρανούς εθνικιστές. Οι Ρώσοι στρατιώτες έχουν ενεργοποιήσει ανθρωπιστικούς διαδρόμους για την απομάκρυνση των αμάχων» είπε ακόμα ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όπως τόνισε το πλάνο της «επιχείρησης», όπως αποκάλεσε τον πόλεμο στην Ουκρανία, προχωράει βάσει σχεδίου: «Όλοι οι στόχοι που τέθηκαν επιτυγχάνονται με επιτυχία», δήλωσε και προσθέτει πως «κανείς δεν θα μας απειλήσει».

Μάλιστα ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέφερε πως οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι είναι «ένας λαός», ωστόσο οι Ουκρανοί «απειλούνται και υποβάλλονται σε πλύση εγκεφάλου».

Συνεχίζει επίσης τους ισχυρισμούς ότι η Ρωσία πολεμά τους «νεοναζί» και ότι οι άμαχοι χρησιμοποιούνται ως «ανθρώπινες ασπίδες».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ