Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠατήσια: «Μου έκανε μαγκιές» είπε ο αδελφοκτόνος στους αστυνομικούς

Πατήσια: «Μου έκανε μαγκιές» είπε ο αδελφοκτόνος στους αστυνομικούς


Ψυχολογικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο 59χρονος δράστης των Πατησίων, ο οποίος το πρωί της Κυριακής παραδόθηκε στην Αστυνομία, αφού πρώτα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 69χρονο αδερφό του! Ο δράστης, 59 ετών, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ομολόγησε ότι σκότωσε τον μεγαλύτερο αδελφό του έπειτα από καβγά.

Τι είπε στους αστυνομικούς

Ο 59χρονος με ασυνάρτητο τρόπο έλεγε στους αστυνομικούς φράσεις όπως ότι σκότωσε τον αδελφό του «γιατί του έκανε μαγκιές». Όπως είναι φυσικό, η Αστυνομία δεν θα μείνει σε αυτή την κατάθεση, ειδικά με τον τρόπο που έγινε και λίγη ώρα μετά το φονικό. Θα εξετάσει τους ακριβείς λόγους για τους οποίους έγινε το έγκλημα, ενώ θα εξεταστεί και αν ο δράστης όντως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν εθισμένος με τον τζόγο και ζητούσε συνεχώς δανεικά από τον αδερφό του.

 O δράστης αφού αποκάλυψε τα στοιχεία, αλλά όχι και τα κίνητρά του, οδήγησε τους αστυνομικούς στην οδό Καυτατζόγλου στα Πατήσια, όπου και βρέθηκε το θύμα μαχαιρωμένο πολλές φορές σε λαιμό και θώρακα, μέσα στο σπίτι του. Εκεί, έγινε και η ταυτοποίηση, και επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για τον αδερφό του δράστη.

Η ανθρωποκτονία φέρεται να έλαβε χώρα στις 05:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 59χρονος ήταν πρώην αστυνομικός. Σύμφωνα με τους γείτονές του είχε δημιουργήσει αρκετές φορές προβλήματα στο παρελθόν. Αντίθετα, ως προς το θύμα, μιλούν για έναν ήσυχο και ευγενικό άνθρωπο που δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά.

«Γεια σας, ήρθα να παραδοθώ γιατί σκότωσα τον αδερφό μου», είπε χαρακτηριστικά μπαίνοντας μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Αρχικά δεν είχε αποκαλύψει στους αστυνομικούς τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη, αλλά στη συνέχεια φάνηκε ότι πρόκειται για ψυχολογικά προβλήματα και όχι για πραγματικές διαφορές μεταξύ τους. 

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ