Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠαραιτήθηκε ο Σάουθγκεϊτ από την Αγγλία!

Παραιτήθηκε ο Σάουθγκεϊτ από την Αγγλία!

Οι συζητήσεις γύρω από το όνομα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν σταμάτησαν ποτέ, μετά την ήττα της Αγγλίας την περασμένη Κυριακή από την Ισπανία στον τελικό του Euro. Ο ομοσπονδιακός προπονητής των “Τριών Λιονταριών” έδωσε τη λύση μόνος του, υποβάλλοντας την παραίτησή του. Μία κίνηση η οποία δεν ήταν για πολλούς η αναμενόμενη.

Ο 53χρονος προπονητής κάθισε στον πάγκο της εθνικής σε 102 παιχνίδια τα τελευταία οκτώ χρόνια, ενώ το συμβόλαιό του έληγε αργότερα εφέτος.

Ως περήφανος Άγγλος, ήταν τιμή της ζωής μου να παίζω για την Αγγλία και είμαι προπονητής της Αγγλίας. Σήμαινε τα πάντα για μένα και τα έδωσα όλα, αλλά είναι ώρα για αλλαγή και για ένα νέο κεφάλαιο“, ανέφερε αρχικά ο Σάουθγκεϊτ.

“Η αποστολή που πήγαμε στη Γερμανία είναι γεμάτη από συναρπαστικά νεαρά ταλέντα και μπορούν να κερδίσουν το τρόπαιο που όλοι ονειρευόμαστε. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο και η υποστήριξή τους ήταν εκπληκτική για μένα. Είμαι οπαδός της Αγγλίας και θα είμαι πάντα. Ανυπομονώ να παρακολουθήσω και να γιορτάσω, καθώς οι παίκτες συνεχίζουν να δημιουργούν πιο ιδιαίτερες αναμνήσεις και να συνδέσουν και να εμπνεύσουν το έθνος όπως ξέρουμε ότι μπορούν.

Σε ευχαριστώ, Αγγλία – για όλα
!”, κατέληξε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Times, ο Σάουθγκεϊτ θα χρισθεί ιππότης και θα λάβει τον τίτλο του Sir, παρά την αποτυχία της Αγγλίας να κατακτήσει το τρόπαιο.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ