Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠαρέμβαση Αρείου Πάγουγια την μη προφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα

Παρέμβαση Αρείου Πάγουγια την μη προφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα

Κατεπείγουσα προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα αναφορικά με την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με κατηγορούμενο τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα διέταξε η πρόεδρος και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για τις ενδεχόμενες ευθύνες δικαστικού και εισαγγελικού λειτουργού, αναφορικά με τις ενέργειές τους στο στάδιο της προδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ολοκλήρωση της σημερινής του απολογίας στην ανακρίτρια ο Απόστολος Λύτρας που αντιμετωπίζει κατηγορία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακούργημα για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, επίσης δικηγόρου αφέθηκε ελεύθερος με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα επιβάλλοντας του περιοριστικούς όρους να μην πλησιάσει το θύμα.

Οι όροι που επιβλήθηκαν είναι υποχρέωση μετοίκισης από το κοινό σπίτι, όπου διαμένει με τη σύζυγο του, απαγόρευση να μην την πλησιάζει και υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης.

Η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με κατηγορούμενο δικηγόρο, η Πρόεδρος και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, διέταξαν κατεπείγουσα προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα για τις ενδεχόμενες ευθύνες δικαστικού και εισαγγελικού λειτουργού αναφορικά με τις ενέργειες τους στο στάδιο της προδικασίας»

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ