Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΑΟΚ: Σαββίδης - Λουτσέσκου συναντήθηκαν από κοντά μετά από πέντε χρόνια!

ΠΑΟΚ: Σαββίδης – Λουτσέσκου συναντήθηκαν από κοντά μετά από πέντε χρόνια!

Ο Ιβάν Σαββίδης εμπιστεύεται απόλυτα τον Ραζβάν Λουτσέσκου και εκείνοι που γνωρίζουν τα δεδομένα του ΠΑΟΚ εξηγούν πως αυτό το δεδομένο είναι καθοριστικό για την πορεία της ομάδας. Ο ιδιοκτήτης του “δικεφάλου” μάλιστα προσκάλεσε το ρουμάνο προπονητή στο Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής σε μια συνάντηση που είχε πέντε χρόνια να συμβεί!

Ο Σαββίδης έδειξε και στο πεδίο των μεταγραφών την υποστήριξή του, με την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Ντέγιαν Λόβρεν στο τελευταίο λεπτό! Σε μία θέση που η ομάδα είχε μεγάλη ανάγκη. Η συμφωνία έκλεισε, με τις απαραίτητες παρεμβάσεις Σαββίδη, προσφέροντας στο Λόβρεν διετές συμβόλαιο. Χρειάστηκε αγώνας δρόμου ώστε στις 23:59 να ανέβουν όλα τα έγγραφα στο αυτόματο σύστημα μεταγραφών που έκλεινε στις 00:00!

Ο ιδιοκτήτης της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα με προορισμό το Ροστόφ, ξενάγησε τους καλεσμένους του στο Πόρτο Καρράς (Γκοντσαρόβα, Καρυπίδης, Κυριάκος, Φωτιάδης), έχοντας δίπλα του τον Ραζβάν Λουτσέσκου τον οποίο ευχαρίστησε εκ νέου για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.

Παρότι πέρασε λίγος καιρός θέλω να σας ευχαριστήσω για το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Η κατάκτηση τίτλων είναι από μόνη της σημαντική, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι εμείς γράφουμε τη δική μας συνταγή επιτυχίας. Ξέρω πολύ καλά ποια είναι τα δυνατά μας σημεία και που υστερούμε, αλλά αυτό που έχουμε πετύχει είναι κάτι ανίκητο. Αυτό το δέσιμο μεταξύ μας, η έννοια της ομάδας και της ενότητας. Όλες οι ομάδες κάνουν την προσπάθειά τους, εμείς όμως έχουμε αυτό: το δέσιμο!

Ήταν μαγικός τίτλος αλλά δε μου αρέσει να ζω στο παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν, με ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό και πολλούς στόχους σε Ευρώπη και Ελλάδα. Δεν βλέπω λόγο να αλλάξουμε τη συνταγή μας. Αγώνα με αγώνα, θα τους αντιμετωπίσουμε όλους σαν τελικούς και θα είμαστε ενωμένοι στις καλές και τις δύσκολες στιγμές“, είπε ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών Ελλάδας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ