Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0: Ντέρμπι με καλύτερους τους τερματοφύλακες

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0: Ντέρμπι με καλύτερους τους τερματοφύλακες

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στη Stoiximan Super League είχε φάσεις και ρυθμό αλλά κανένα γκολ. ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 χωρίς να προσφέρουν σπουδαία ποιότητα. Εάν μπορεί κανείς να ξεχωρίσει κάποιους πρωταγωνιστές αυτοί μάλον είναι οι δύο τερματοφύλακες, Κοτάρσκι και Ντραγκόφσκι.

Ο Παναθηναϊκός είχε δύο μεγάλες στιγμές, με τον Πελίστρι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με τον Φώτη Ιωαννίδη στο φινάλε του παιχνιδιού με τον Κοτάρσκι να σώζει τον ΠΑΟΚ. Σε αγώνα με πολλή τακτική.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την απογοητευτική του εικόνα κόντρα στην Καλλιθέα, παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός στην Τούμπα, παρ΄όλα αυτά δεν είναι εύκολο να ανακαλύψεις ωραίες και καλές αγωνιστικές του στιγμές, που να τις δημιούργησε η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο.

Με τους “πράσινους” και πάλι να πηγαίνουν λίγες φορές πρώτοι στη μπάλα, καθώς δεν είναι δυνατόν να αλλάξει θεαματικά η εικόνα της ομάδας από τη μία αναμέτρηση στην άλλη. Έδειξαν λοιπόν και πάλι ότι χρειάζονται αρκετή δουλειά.

Για να καλύψουν την αδυναμία στπ ρυθμό “πάγωναν” την κυκλοφορία.

Αυτό το 0-0 λίγοι μπορούσαν να το περιμένουν. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος, καθώς μετά τις γκέλες του χρειαζόνταν προφανώς για βαθμολογικούς λόγους τη νίκη. Θα μπορούσε να την κατακτήσει με την προσπάθεια του Ιωαννίδη στο φινάλε, όμως ακόμη κι αν την έπαιρνε αυτή δεν θα σου επέτρεπε να θεωρήσεις ότι είναι έτοιμος για πρωταθλητισμό.

Η άμυνα του Αλόνσο είχε συνολικά και ατομικά καλή απόδοση. Δημιουργικά ωστόσο η ομάδα υστέρησε. Ήταν το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα εφέτος που η ομάδα του Αλόνσο παρουσίασε κανονική εικόνα. Χωρίς βέβαια να κάνει αυτά που πρέπει για να πάρει τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη απώλεια βαθμών, έχοντας πλέον δέκα βαθμούς μαζί με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στους πέντε και παρέμεινε μακριά από τις νίκες για δεύτερο σερί ματς.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να σκοράρει στην Τούμπα μένοντας στο μηδέν μετά τον περασμένο Απρίλιο και το ματς με την Κλαμπ Μπριζ.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ