Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠαντρεύτηκε ο Πύρρος!

Παντρεύτηκε ο Πύρρος!

Η ώρα για το…νέο βάθρο και ένα ακόμη σημαντικό “μετάλλιο”- ζωής έφτασε για τον Πύρρο Δήμα! Ο ολυμπιονίκης μας, γύρισε σελίδα και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Αφροδίτη Σκαφίδα, σήμερα (3/02) στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι.

Είναι σημαντικό πως το ζευγάρι προχώρησε στο γάμο λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους. Το πρώτο για τη μητέρα και το πέμπτο για τον Πύρρο, που έχει τέσσερα από τον πρώτο του γάμο. Τη σημερινή αποκάλυψη έκανε ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, ο οποίος δημοσίευσε Instastories. 

Η Αφροδίτη με έκανε να χαμογελάσω ξανά. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ζεστός, πολύ γλυκός, έχει πολλή αγάπη μέσα της. Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο να σε καταλαβαίνει και να τον καταλαβαίνεις. Είμαι χαρούμενος, με κάνει χαρούμενο. Έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρω έναν άνθρωπο να με καταλάβει, να καταλάβει πως αισθάνομαι και πως νιώθω. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις τον άνθρωπό σου” είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πύρρος Δήμας.

Το ζευγάρι παντρεύεται τρία χρόνια μετά την γνωριμία του. Ο Πύρρος και η γυμνάστρια Αφροδίτη γνωρίζονταν αρκετά χρόνια λόγω του αθλητισμού, όμως πιο κοντά ήρθαν το καλοκαίρι του 2021 σε εκδήλωση που διοργάνωσε κοινός τους φίλος.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που μπορούσε κανείς να διακρίνει τον ενθουσιασμό στο πρόσωπο του Πύρρου όταν σύστηνε, ακόμη και σε τυχαίες συναντήσεις, τη μέλλουσα σύζυγό του.
Το παρών στον γάμο τους έδωσαν λίγοι και εκλεκτοί συγγενείς και φίλοι, σε ιδιαίτερα στενό κύκλο.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ