Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠαναθηναϊκός: "Όχι" σε πρόταση 22 εκατ. για Ιωαννίδη!

Παναθηναϊκός: “Όχι” σε πρόταση 22 εκατ. για Ιωαννίδη!

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι εδώ και καιρό το πιο…καυτό όνομα που διαθέτει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός. Μετά από μία πολύ καλή σεζόν, σε ηλικία που προϋποθέτει μεταγραφή στο εξωτερικό (κλεισμένα 24), ο έλληνας κεντρικός επιθετικός αποτελεί ελκυστική περίπτωση για αρκετές ομάδες στην Ευρώπη.

Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο ότι μία τεράστια πρόταση για την απόκτησή του έφτασε πριν από λίγες ημέρες στα γραφεία του Παναθηναϊκού. Την κατέθεσε η αγγλική Ίπσουιτς, που επέστρεψε φέτος στην Premier League, με τους “πράσινους” πάντως να την απορρίπτουν χωρίς δεύτερη συζήτηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 η πρόταση-μαμούθ ήταν 22 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει τον έλληνα επιθετικό, που έκλεισε τη χρονιά με 23 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι ξεκάθαρο ότι η επιθυμία και των δύο πλευρών είναι ο Ιωαννίδης να συνεχίσει να φοράει τα πράσινα. Την ίδια ώρα που οι πορτογάλοι επιμένουν για τη Σπόρτινγκ, γράφοντας καθημερινά ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός έχει τονίσει ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η μόνη περίπτωση για μπουν οι “πράσινοι” στη διαδικασία, θα είναι να φτάσει στα γραφεία μία εξωπραγματική πρόταση, από 45 εκατ. ευρώ και πάνω.

Όπως και να έχει, τις επόμενες ημέρες ο Παναθηναϊκός και ο Ιωαννίδης θα υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας, με αναπροσαρμογή στη χρονική διάρκεια και τα χρήματα του 24χρονου επιθετικού, ο οποίος θα γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ρόστερ. Το συμβόλαιο του Ιωαννίδη λήγει το 2027.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ