Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠαναθηναϊκός: "Όχι" σε πρόταση 18 εκατομ. για Ιωαννίδη σύμφωνα με δημοσίευμα στην...

Παναθηναϊκός: “Όχι” σε πρόταση 18 εκατομ. για Ιωαννίδη σύμφωνα με δημοσίευμα στην Πορτογαλία!

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί το πιο…καυτό όνομα του Παναθηναϊκού στην καλοκαιρινή περίοδο των μεταγραφών που “τρέχει”. Η παρουσία του και στην επόμενη σεζόν στο “τριφύλλι” κανείς δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει πως είναι δεδομένη, από τη στιγμή που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης.

Ενώ λοιπόν ο Φώτης Ιωαννίδης είναι έτοιμος να ξεκινήσει θεραπείες για τον τραυματισμό του στον ώμο, στην Πορτογαλία εξακολουθούν να επισημαίνουν το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την προσπάθεια που κάνει για την απόκτησή του.

Η εφημερίδα a bola σήμερα (12/06) αναφέρεται και πάλι στον διεθνή επιθετικό του Παναθηναϊκού επισημαίνοντας ότι η Σπόρτινγκ έχει κάνει μόνο μία πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ στους “πράσινους”, την οποία πρόταση έχουν απορρίψει.

Στη συνέχεια αναφέρουν ότι η Σπόρτινγκ είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε νέα πρόταση, η οποία θα είναι μεγαλύτερη. Εκτιμάται, στο σχετικό δημοσίευμα, ότι ο Παναθηναϊκός επιθυμεί ποσό μεγαλύτερο των 20 εκατομμυρίων και τονίζουν ότι σύντομα θα κατατεθεί τέτοιους οικονομικού μεγέθους νέα πρόταση στο “τριφύλλι”.

Το σχετικό δημοσίευμα αποκαλύπτει επίσης και το ποσό της ρήτρας που σκοπεύει να θέσει η πορτογαλική ομάδα στο συμβόλαιο του Φώτη Ιωαννίδη. Όπως υποστηρίζουν αυτό θα είναι τουλάχιστον 80 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το ποσό αυτό να είναι και 100 εκατομμύρια.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ