Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠαναθηναϊκός: Χάος στη Μπότεφ πριν τη ρεβάνς με τους "πράσινους"

Παναθηναϊκός: Χάος στη Μπότεφ πριν τη ρεβάνς με τους “πράσινους”

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει προφανώς ούτε να σκέπτεται το καταστροφικό ενδεχόμενο αποκλεισμού από τη Μπότεφ. Οι “πράσινοι” έδειξαν άλλωστε στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για το 2ο προκριματικό του Europa League, ότι είναι σαφώς καλύτερη ομάδα, όμως αντί το σκορ να σταματήσει στο 3-0 η ακόμη και πιο ψηλά, ένα παιδικό λάθος έδωσε την ευκαιρία στους βούλγαρους να μειώσουν σε 2-1.

Αυτή την ώρα η προετοιμασία για τον Παναθηναϊκό έχει μπει στην τελική ευθεία με αρκετά σενάρια να θέλουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Από την πλευρά της Μπότεφ πάντως οι εξελίξεις λειτουργούν υπέρ του Παναθηναϊκού!

Καθώς το ντέρμπι της Μπότεφ με τη Λοκομοτίβ, που τελείωσε 2-2, ήταν επεισοδιακό με τον προπονητή της αντιπάλου του Παναθηναϊκού, Ντόυσαν Κέρκεζ, να απειλεί στη συνέντευξη τύπου ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα!

Ο λόγος επειδή μετά το παιχνίδι με τους “πράσινους”, άγνωστος έριξε ντομάτα σε σύντροφο ποδοσφαιριστή του! Αν και αναγνώρισε ότι μπορεί να ήταν μεθυσμένος, ή οπαδός άλλης ομάδας, τόνισε ότι αυτό το περιστατικό είναι παράλογο και τον εξωθεί ακόμα και στην πόρτα της εξόδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μπότεφ μετά το ματς: Θέλω να σας πω κάτι. Όταν παίξαμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, κάτι συνέβη και είμαι πολύ απογοητευμένος. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ στη Φιλιππούπολη. Έχω σεβασμό στους οπαδούς της Μπότεφ. Όταν φύγω, δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πόλη και αυτόν τον σύλλογο.

Αλλά μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, μια σύντροφος ενός παίκτη μας έκανε βόλτα και κάποιος της πέταξε μια ντομάτα. Είναι ντροπή να συμβαίνει αυτό στην πόλη. Δεν είχα σκοπό να μιλήσω γι’ αυτό, ίσως αυτό το άτομο ήταν μεθυσμένος, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι όταν κατηγορούμε κάποιον, μπορεί να κάνει ένα άλλο άτομο να αρχίσει να πετάει έτσι ντομάτες, μπορεί να συμβεί στη γυναίκα μου…

Ξέρω ότι οι αληθινοί οπαδοί της Μπότεφ δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο, δεν ξέρω, μπορεί να είναι οπαδός άλλης ομάδας, αλλά αυτό είναι γεγονός και για μένα δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο στη Φιλιππούπολη. Θα σταθώ δίπλα στους παίκτες μου κι αν χρειαστεί, είμαι έτοιμος να φύγω σήμερα!

Ακριβώς επειδή έκανε κάποιος έκανε ένα λάθος σε ένα παιχνίδι, οι άλλοι πετάνε ντομάτα στη σύζυγό του. Αυτό είναι κοροϊδία. Αυτά μπορούν να συμβούν μόνο στη Βουλγαρία και τη Σερβία. Μόνο στις χώρες μας. Είμαστε χωρικοί και οι βούλγαροι και οι σέρβοι. Θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη, πώς να πάμε έτσι στην Ευρώπη;“.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ