Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠαναθηναϊκός: Νεό μεταγραφικό "μπαμ" με Ουναχί!

Παναθηναϊκός: Νεό μεταγραφικό “μπαμ” με Ουναχί!

Ο Παναθηναϊκός έχει προβληματίσει τους φίλους του με την κακή εικόνα και τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα πάντως, η ιδιοκτησία δεν σταματά τις μεταγραφές, η βαρύτητα των οποίων μοιάζει εντυπωσιακή.

Tις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί μία σπουδαία μεταγραφή, αυτή του μαροκινού μέσου Αζεντίν Ουναχί, ο οποίος αναμένεται άμεσα στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει τον δανεισμό του από τη Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, το “ενοίκιο” θα φτάσει στις 500.000 ευρώ, οι “πράσινοι” θα καλύψουν όλο το συμβόλαιο του παίκτη, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς στα 11 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα γίνεται αναφορά για ταξίδι του παίκτη στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Η ανάγκη για την απόκτηση ενός δημιουργικού χαφ είναι ξεκάθαρη, καθώς ο Πέρεθ τέθηκε εκτός ομάδας, ο Βιλένα απογοήτευσε, ενώ ο Ζέκα έχει μπει στο 36ο έτος της ηλικίας του.

Η θέση στην οποία και έχει αναδειχθεί ο Ουνάχι, είναι στο “8”, ενώ με την ίδια άνεση μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο “6”, αλλά και ως δεκάρι, ανάλογα με την προσέγγιση σε κάθε αγώνα.  

Ο Αζεντίν Ουνάχι θα συμπληρώσει μία πολύ καλή τετράδα στα χαφ, μαζί με τους ΜαξίμοβιτςΤσέριν και Αράο.

O 24χρονος είναι 24 φορές διεθνής με το Μαρόκο και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ έως το 2027. Τον Ιανουάριο του 2023 αποκτήθηκε αντί οκτώ εκατομμυρίων ευρώ. Την περασμένη σεζόν με τους Μασσαλούς είχε 35 εμφανίσεις, με δυο γκολ και μια ασίστ.

Ο Ουνάχι έκανε αισθητή την παρουσία του, χάρη στις συγκλονίστηκες εμφανίσεις, που πραγματοποίησε στο Μουντιάλ του Κατάρ, με την εθνική του ομάδα. Η Ανζέρ (η ομάδα που τότε αγωνιζόταν) ήρθε, τελικά, σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ και ο μαροκινός μετακόμισε μόνιμα στη Μασσαλία, τον Ιανουάριο του 2023 με 15 εκατομμύρια ευρώ. Τον είχε παρακολουθήσει με προσοχή τότε και η Barcelona.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ