Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠαναθηναϊκός: Αρέσει ο Ιωαννίδης σε ομάδες της Bundesliga!

Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Ιωαννίδης σε ομάδες της Bundesliga!

Έντονο ενδιαφέρον για τον Φώτη Ιωαννίδη φέρονται πως είναι έτοιμες να εκδηλώσουν ομάδες του εξωτερικού! Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι λογικό να έχει τραβήξει βλέμματα πολλών σκάουτερς μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, σε σταθερή βάση.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από το έγκυρο γερμανικό περιοδικό Kicker, η Στουτγκάρδη ψάχνεται εδώ και καιρό για τον αντικαταστάτη του επιθετικού από τη Γουϊνέα Γκιρασί και έχει ψηλά στις υποψηφιότητες για τον αντικαταστάτη του τον Φώτη Ιωαννίδη!

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Γκιρασί, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με 16 γκολ σε 10 συμμετοχές, είναι πολύ πιθανό να πωληθεί ακόμη και τον Ιανουάριο. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Στουτγκάρδη εξετάζει σοβαρά τον έλληνα επιθετικό, σχολιάζοντας ότι: “Πρόκειται για έναν από τους ανερχόμενους επιθετικούς στην Ελλάδα, που έχει πετύχει 8 γκολ σε 20 αγώνες εντός και εκτός συνόρων και δεσμεύεται ως το 2027″.

Συμπληρώνει επίσης πως για τον Ιωαννίδη υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους, μεταξύ των οποίων είναι και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ