Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟ Στεφ Κάρι θέλει να γίνει ιδιοκτήτης ομάδας στο NBA!

Ο Στεφ Κάρι θέλει να γίνει ιδιοκτήτης ομάδας στο NBA!

Την προοπτική να γίνει μέτοχος σε ομάδα του ΝΒΑ εξετάζει ο Στεφ Κάρι, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο αμερικανικό μέσο CNBC. Με ενδιαφέρει να γίνω ιδιοκτήτης ομάδας στο NBA ήταν η αρχική του δήλωση και στη συνέχεια αποκάλυψε:

“Έχω δει τον Τζόρνταν να το κάνει. Υπάρχουν παίκτες στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή που κάνουν τα απαραίτητα βήματα για να είναι πραγματικοί υποψήφιοι σε μία πιθανή διεύρυνση του πρωταθλήματος τα επόμενα χρόνια” (το NBA εξετάζει ήδη την αύξηση των ομάδων).

“Από μεριάς μου, σίγουρα το σκέφτομαι. Βέβαια, γνωρίζω προφανώς ότι έχω πολλά ακόμα να πετύχω ως παίκτης πριν αναλάβω άλλους ρόλους εντός του NBA”, δήλωσε ο σούπερ σταρ των Γουόριορς.

Ο Κάρι, που υπέγραψε πρόσφατα επέκταση του συμβολαίου του έως το 2027, σκέπτεται από τώρα τις μελλοντικές του κινήσεις, προκειμένου το ΝΒΑ να παραμείνει στο επίπεδο που βρίσκεται.

Κι ενώ ο Μάικλ Τζόρνταν σταμάτησε την ενασχόλησή του με την ιδιοκτησία ομάδας του NBA μετά την πώληση των Χόρνετς, υπάρχουν ακόμα αρκετοί πρώην παίκτες που έχουν αναλάβει παρόμοιους ρόλους.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ είναι μέτοχος στους Κινγκς, ο Ντουέιν Γούειντ στους Τζαζ, ο Γκραντ Χιλ στους Χοκς, ενώ ο Μάτζικ Τζόνσον είναι μέτοχος των Λέικερς.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ