Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟ σερ Μπόμπι Τσάρλτον "έφυγε" από ατύχημα!

Ο σερ Μπόμπι Τσάρλτον “έφυγε” από ατύχημα!

Επέζησε σε απροσδιόριστα πιο δύσκολες συνθήκες. Η ζωή ωστόσο δεν σταματά να αιφνιδιάζει ποτέ και κανέναν, κάθε στιγμή. Ο πρόσφατος θάνατος λοιπόν του μύθου του ποδοσφαίρου σερ Μπόμπι Τσάρλτον στις 21 Οκτωβρίου δεν προήλθε από φυσικά αίτια, αλλά από ατύχημα!

Κι όμως, ο άνθρωπος που τα κατάφερε στο αεροπορικό δυστύχημα της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στο Μόναχο το 1958, πέθανε το 2023 στον οίκο ευγηρίας όπου διέμενε, εξαιτίας μίας πτώσης!

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, έχασε την ισορροπία του καθώς σηκώθηκε από την καρέκλα του και έπεσε πάνω στο περβάζι ενός παραθύρου και πιθανώς σε ένα καλοριφέρ.

Αρχικά το προσωπικό του ιδρύματος δεν διαπίστωσε κάποιο εμφανές τραύμα, αλλά στη συνέχεια παρουσίασε ένα μεγάλο πρήξιμο στην πλάτη και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο άνθρωπος που αποτέλεσε παράγοντα σύνδεσης με το παρελθόν της ομάδας που έφερε πληγές, αλλά ταυτόχρονα αποτέλεσε πηγή δύναμης για τους ανθρώπους που απάρτιζαν τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ όταν ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης το 1968, “έφυγε” από έλλειψη ισορροπίας όταν σηκώθηκε από την καρέκλα…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ