Κυριακή, 16 Μαρτίου, 2025
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟ πρίγκιπας Στεφανος του Μονακό

Ο πρίγκιπας Στεφανος του Μονακό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πρωταθλητής στο Μόντε Κάρλο, νικώντας τον Νταβίντοβιτς-Φοκίνα, σε μία αναμέτρηση που στο τέλος είχε μπόλικη ένταση και αγωνία. Όμως, ο Έλληνα τενίστας με «ατσάλινα» νεύρα διατήρησε το στέμμα του!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) έκανε εκπληκτικό ματς απέναντι στον Ισπανό Νταβίντοβιτς – Φοκίνα (Νο46) και με 2-0 σετ (6-3, 7-6) κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το Monte Carlo Masters. Το παιχνίδι ήταν για γερά νεύρα, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, ο Έλληνας πρωταθλητής πιέστηκε, δεν τα βρήκε εύκολα στο παιχνίδι, ωστόσο κράτησε την ψυχραιμία του στα κρίσιμα σημεία και πανηγύρισε τον τίτλο.

Ο Ισπανός πάλεψε, προσπάθησε να πάει το παιχνίδι σε τρίτο σετ, όμως ο Στέφανος ήταν ανώτερος και κράτησε το τρόπαιο του Μόντε Κάρλο για δεύτερη σερί χρονιά στα χέρια του.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ